DO Terra i Mar

El Penedès posa en marxa la segona edició de La Llotja amb més activitats per degustar els productes de la terra

La Llotja és un esdeveniment a partir del qual es proposa singularitzar el territori i erigir-lo com una referència de primer ordre pel que fa al binomi enològic i gastronòmic

Redacció Vilanova i la Geltrú 19-11-2018 12:03 Lectures 1995
Segona edició de La Llotja amb més activitats per degustar els productes de la terra. La Llotja

Segona edició de La Llotja amb més activitats per degustar els productes de la terra. La Llotja

Des del dimarts 20 de novembre i fins al dijous 29 de novembre, La Llotja ha programat tot un seguit d’accions per exaltar els productes gastronòmics del Gran Penedès.

El calendari de La Llotja contindrà, entre d’altres, sessions de tast i divulgació dels productes, concursos, visites a obradors, cellers o fins i tot als mercats. Moltes d’aquestes activitats seran obertes al públic, però moltes altres aniran adreçades a professionals, experts i prescriptors del sector gastronòmic per als què concretament s’han organitzat conferències, debats i intercanvis d’experiències al voltant dels productes autòctons del Gran Penedès.

Vint-i-cinc activitats programades al llarg de sis dies

Al llarg de les sis jornades de programació són moltes les novetats que presenta aquesta 2a edició de La Llotja. D’aquestes novetats destaquen la Festa del Vi Novell, el Sopar del Peix Senzill, o les visites guiades, a càrrec experts, per anar a comprar als mercats on s’explicaran els millors hàbits per treure el millor profit del producte fresc.

També s’han tornat a programar actes que l’any passat van tenir molt bona acollida, com les classes magistrals, el dinar del ranxo mariner o el concurs de cuina amb receptes de tota la vida.

Denominació d’Origen “Terra i Mar”

La Llotja és un esdeveniment a partir del qual es proposa singularitzar l’àrea més meridional de "Costa Barcelona" i erigir-la com una referència de primer ordre pel que fa al binomi enològic i gastronòmic i, tant o més, al diàleg entre els productes de la terra i del mar.

Amb les activitats programades, La Llotja vol afavorir el coneixement dels productes autòctons, la promoció de la cultura culinària genuïna, propiciar el contacte i la interrelació entre els productors i els professionals de la cuina i la restauració, així com entre tots ells i els públics consumidors.

La Llotja també vol ser un escenari on es promogui l’ús i la presència de productes de proximitat en les cartes dels establiments de restauració i estimular la creació de nous plats amb matèries primeres de l’entorn, i convidar així al turisme gurmet.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No