DO Terra i Mar

La Llotja posa punt final a la segona edició amb La Festa Gastronòmica del Peix Senzill

Al llarg de tota una setmana de programació, s'han organitzat des de ponències amb experts en el sector enogastronòmic fins actes que han servit per donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-11-2018 20:40 Lectures 1987
La Llotja posa punt final a la segona edició amb La Festa Gastronòmica del Peix Senzill. Node Garraf

La Llotja posa punt final a la segona edició amb La Festa Gastronòmica del Peix Senzill. Node Garraf

Després de sis dies d’esdeveniments, La Llotja va posar ahir el colofó final amb la recuperació de La Festa Gastronòmica del Peix Senzill. La trobada es va celebrar al restaurant La Cucanya, a Vilanova i la Geltrú, en un sopar en el qual  els comensals van degustar un menú degustació amb receptes de sis restaurants: El Cigró d'Or, de Vilafranca; Pícnic i La Nansa, de Sitges, i El Dinou, La Fitorra i La Cucanya, de Vilanova.

Els plats tenien com a protagonista el peix senzill, des de la mòllera fins al pagell i el sorell, portats a la més exquisida sofisticació en la presentació del plat, però sense oblidar el regust de la cuina marinera tradicional. A més, per acompanyar cadascun dels sis plats preparats, quatre cellers, Covides, Nadal, Vallformosa i Vilarnau, van sumar-se a la festa gastronòmica i van maridar adequadament, oferint la millor combinació. 

La Llotja, un multicertamen que ha aplegat experts i actes oberts al públic

Al llarg de tota una setmana de programació, La Llotja ha presentat actes ben variats. Des de ponències amb la participació d’experts en el sector enogastronòmic fins actes que han servit per donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat, tant de terra com de mar, i les diferents possibilitats i varietats de receptes que s’ofereixen per cuinar-los.

Amb aquesta mateixa intenció es va celebrar ahir la Festa Gastronòmica del Peix Senzill, en la que es van degustar les diferents varietats de peix senzill, es demostrà com es poden cuinar i treure el millor profit.

A La Llotja, però, també s’ha parlat i tastat productes com els espigalls, el vi novell, el ranxo mariner o diferents varietats de vins que es fan al Gran Penedès. Amb la festa gastronòmica celebrada ahir, es posa punt final a tota una setmana d’esdeveniments.
 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans