Viticultura ecològica

Loxarel tanca el 2018 exportant més del 65% de la seva producció

El celler obre mercat al nord d’Europa, als Estats Units i al Japó

ACN Vilobí del Penedès 03-12-2018 17:06 Lectures 1267
Loxarel tanca el 2018 exportant més del 65% de la seva producció. Loxarel

Loxarel tanca el 2018 exportant més del 65% de la seva producció. Loxarel

El celler Loxarel, pioner al Penedès en viticultura ecològica i en l’ús d’àmfores de fang per elaborar els vins, preveu tancar el 2018 amb un augment de les exportacions fins situar-les entre el 65 i el 68% del total de la producció. L’empresa atribueix aquestes xifres a la introspecció a mercats com el nord d’Europa, els Estats Units i el Japó. En el cas del mercat asiàtic, Loxarel ha destacat l’interès per la gamma de vins naturals ‘A Pèl’, fermentats en àmfora, mentre que als Estats Units lidera les vendes l’escumós ecològic de línia bàsica. Josep Mitjans i Teresa Nin, propietaris de Loxarel, han assegurat que l’aposta pels nous mercats internacionals respon al caràcter “inquiet i innovador” del seu celler, basat en reivindicar el ‘terroir’ penedesenc.

Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No