Ple municipal

Vilanova presenta la seva candidatura a la marca turística "Viles marineres"

Es tracta d'un nou segell de l'Agència de Turisme que s'adreça a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-12-2018 20:34 Lectures 1842

Vilanova ha presentat la seva candidatura a la nova marca turística "Viles marineres". El ple de Vilanova i la geltrú ha impulsat aquest dilluns l'obtenció d'aquest nou segell turístic de l'Agència Catalana de Turisme, dins el Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya. Es tracta d'un projecte adreçat a les poblacions litorals que conserven viva la cultura lligada al mar.

El regidor de Turisme, Jordi Medina, ha defensat que Vilanova compleix amb excreix les condicions per ser Vila Marinera: "tenim el port pesquer amb més captures del país, una rica tradició gastronòmica vinculada a la tradició marinera, platges, un gran barri marítim, les Festes de Sant Pere, l'Espai Far, la Torre Blava,..."

La proposta, que ha estat aprovada per unanimitat, posa en valor els paisatges i els espais naturals marins, el patrimoni cultural material i immaterial, i els sistemes d’interpretació i valoració que donen identitat a determinades poblacions del litoral i permeten oferir experiències vinculades a la seva descoberta.

Les Viles Marineres han de tenir una forta personalitat, marcada per alguns aspectes com ara el caràcter historicocultural, gastronòmic, paisatgístic, o per promoure esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament