Ruta gastronòmica

Més de 500 menús consoliden les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim

El restaurant que més menús gastronòmics ha venut ha estat l’Hostal del Foix a Cubelles i La Diligència a Cunit

Redacció Cubelles 11-12-2018 9:49 Lectures 2233
Més de 500 menús consoliden les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim. EIX

Més de 500 menús consoliden les Jornades Gastronòmiques del Penedès Marítim. EIX

Les VI Jornades Gastronòmiques i III Mostra de Tapes del Penedès Marítim han tingut una bona acollida pel sector de la restauració, en un mes habitualment de baixa afluència i on molts establiments aprofiten per fer vacances.

S'han venut 522 menús gastronòmics i 26 tapes (471 menús i 26 tapes a Cubelles i 51 menús a Cunit) en els 30 dies que ha durant les jornades. Aquestes dades comporten un impacte econòmic directe de 10.607,00€ (9.448,00 € a Cubelles i 1.159,00 € a Cunit) en benefici del sector de la restauració local. Tot i això, aquesta xifra representa un descens notable respecte l’anterior edició, fet que ha estat comentat pel sector de la restauració que han assenyalat un més especialment fluix, on el temps tampoc no ha acompanyat. Tanmateix continua sent una acció altament efectiva i beneficiosa.

El restaurant que més menús gastronòmics ha venut ha estat l’Hostal del Foix a Cubelles i La Diligència a Cunit. En quan a tapes, ha estat l’establiment El Canalla qui més ha venut. Una altre aspecte remarcable ha estat l’increment del nombre de participants dels sortejos de sopars per a dues persones, que es realitzaran el proper 16 de desembre durant la X Fira de Nadal, a l’estand de l’Ajuntament de Cubelles.

Des de les regidories de Turisme del Penedès Marítim es vol agrair especialment el patrocini de Moritz de les jornades que ha fet possible el creixement i consolidació d’aquest esdeveniment. Paral·lelament es valora molt positivament l’esdeveniment, pel que comporta la promoció del sector de la restauració i la gastronomia com actiu turístic. A més a més de l'impacte econòmic positiu pel municipi, en general, i pel sector de la restauració, en particular.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No