Qualiavins

12 empreses vinícoles de la DO Costers del Segre participen al seminari "Comercialització de vins, moment actual i reptes de futur"

Qualiavins és una empresa especialitzada en consultoria, comunicació i assessorament, especialitzada en el sector vitivinícola

Redacció Vilafranca del Penedès 11-04-2019 16:57 Lectures 517
Qualiavins és una empresa especialitzada en consultoria, comunicació i assessorament, especialitzada en el sector vitivinícola. EIX

Qualiavins és una empresa especialitzada en consultoria, comunicació i assessorament, especialitzada en el sector vitivinícola. EIX

Durant els dies 2, 16 i 30 d’abril té lloc al Centre Cívic Tarraquet de Tremp un seminari dirigit a petites empreses vinícoles de la DO Costers del Segre,  que té com objectiu oferir els coneixements i les eines més adequades per afrontar la gestió de la part comercial dels cellers tant al mercat nacional com l’internacional.

L'anàlisi de la situació actual dels mercats porta a reflexionar sobre quines són les principals fortaleses i febleses d'aquestes en l'actualitat, i quines són les principals amenaces i oportunitats que hauran d'afrontar en un futur pròxim.

En el mateix seminari Núria Ruiz explica les bases per dur a terme un bon màrqueting i una adequada estratègia de comercialització i comunicació personalitzada segons cada empresa i públic objectiu.

Durant les jornades es reflexa tant la importància de la qualitat del vi com del servei per arribar fins al client i s’ha evidenciat també que un dels reptes principals de la comercialització podria ser l’oferta enoturística a la zona, amb l’acollida de visitants als cellers així com la implementació d’un màrqueting de valor per mantenir una relació sostinguda en el temps amb el client.

També es farà èmfasi a les noves tecnologies com a eines indispensables de venda i com aplicar-les en el cas de cada empresa.

Durant les 3 jornades també s’han organitzat unes visites als cellers per estudiar cada projecte de manera acurada i donar resposta i assessorament a dubtes que tenen les empreses participants.

En aquesta edició participen els cellers, Terrer de Pallars, Celler Vila Corona, El Vinyer, Sauvella, Celler Mas Garcia Muret, Solana Roivert, Mas Garcia Muret, Boldú Viticultors, Vidavins i Celler Batlliu de Sort, generant un gran debat entre elles en les dinàmiques de grup que s’imparteixen.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans