Nova etapa

Joan Huguet escollit nou president de la DO Penedès

El copropietari del celler Can Feixes pren el relleu de Josep Maria Albet per unanimitat del ple

Redacció Vilafranca del Penedès 14-05-2019 8:23 Lectures 912
Joan Huguet escollit nou president de la DO Penedès. DO Penedès

Joan Huguet escollit nou president de la DO Penedès. DO Penedès

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès té nou president. Joan Huguet, del celler Can Feixes, relleva a Josep Maria Albet en el càrrec. Huguet arriba al càrrec amb la confiança plena de tots els actors que formen la denominació d’origen, ja que ha estat escollit per unanimitat dels 12 membres del ple de constitució. Joan Huguet és copropietari del celler Can Feixes situat a Cabrera d’Anoia. Actualment és també president de la sectorial UVIPE-Penedès de l’Associació Vinícola Catalana.

Entre les propostes que vol tirar endavant, destaquen la creació de la figura d’una vicepresidència, que hauria d’ostentar un viticultor, impulsar un viver de celleristes per a augmentar el nombre de microproductors al Penedès i continuar amb la difusió de la història i la tradició del Penedès i de la cultura vitivinícola dels seus viticultors i elaboradors.

Canvi d’etapa amb un gran consens

Huguet arriba a la presidència de la DO Penedès substituint a Josep Maria Albet, que ha estat vuit anys –dos mandats– ostentant el càrrec. En el inici del segon mandat, Albet ja va anunciar que era el seu últim mandat, i a la finalització només s’ha presentat una única candidatura, encapçalada per Joan Huguet. L’elecció s’ha fet amb un consens absolut ja que ha obtingut els 12 vots possibles, inclosos els representants dels viticultors. Aquest resultat fa que el nou president se senti totalment recolzat per a dur a terme aquesta nova tasca: “Vull agrair a tothom el fet d’haver-me escollit com a president de la DO Penedès, especialment als viticultors”, ha declarat el nou president.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament