Estiu 2019

Cunit tindrà per primer cop un trenet turístic aquest estiu

El trenet, amb locomotora i tres vagons, recorrerà les zones comercials, patrimonials i turístiques de Cunit des del dia 1 de juliol al 31 d’agost

Redacció Cunit 21-05-2019 16:21 Lectures 2326
Cunit tindrà per primer cop un trenet turístic aquest estiu. Ajuntament de Cunit

Cunit tindrà per primer cop un trenet turístic aquest estiu. Ajuntament de Cunit

Aquests mesos de juliol i agost, el municipi de Cunit tindrà per primera vegada un trenet turístic a disposició de les famílies residents i turistes que visitin la població. El trenet, amb locomotora i tres vagons, recorrerà les zones comercials, patrimonials i turístiques de Cunit des del dia 1 de juliol al 31 d’agost. El recorregut del tren iniciarà i finalitzarà a la cruïlla de l’avinguda Mediterrani amb el Passeig Marítim, i tindrà les següents vuit parades, que se senyalitzaran degudament.

1.       Avinguda Mediterrani / Passeig Marítim. Inici i arribada

2.       Passeig Marítim / Carrer Les Sorres

3.       Avinguda Tarragona / Avinguda de la Font

4.       Plaça de Sant Sebastià (davant de l’Església)

5.       Avinguda de Barcelona / Carrer Enric Granados

6.       Travessera dels Ibers / Jaciment Ibèric (només en la sortida de les 19 hores)

7.       Avinguda de Barcelona / Carrer de l’Ebre

8.       Avinguda de Barcelona / Avinguda de Can Toni

9.       L’horari del servei  serà d’11 a 14 hores i de 18  a 22 hores.

El recorregut habitual tindrà una hora de durada. Un cop al dia, a les 19 hores, el circuit realitzarà un itinerari més ampli i s’arribarà fins a Les Masies de Cunit i el Jaciment Ibèric. En aquest cas, el trajecte durarà 1.30 hores.

Tota la informació sobre horaris, circuits i zones de visita es podrà consultar a l’Oficina de Turisme i a les dependències de l’Ajuntament de Cunit a partir de la tercera setmana del mes de juny. Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit. El regidor de l’àrea, Xavier Salvadó, asegura que “desitjo sincerament que els veïns i veïnes de Cunit i les persones que ens visitin, puguin gaudir del primer trenet turístic del nostre municipi”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No