Conflicte Laboral

CCOO convoca aturades parcials i concentracions a DS Smith per falta d’acord en les negociacions

La plantilla de la multinacional de Sant Pere de Riudebitlles porta mesos lluitant per la pèrdua de poder adquisitiu i la congelació salarial

Redacció Sant Pere de Riudebitlles 27-06-2019 17:17 Lectures 2917
La planta de DS Smith a Sant Pere de Riudebitlles. DS Smith

La planta de DS Smith a Sant Pere de Riudebitlles. DS Smith

Després d’haver parat el 100% dels treballadors de la planta de Sant Pere de Riudebitlles de DS Smith divendres passat, concentrant-se al recinte exterior de la fàbrica, els treballadors de la planta estan cridats a una nova aturada demà divendres, 28 de juny, de tots els torns (matí de 12 a 14 h, tarda 16 a 18 h i nit de 4 a 6 h), en senyal de protesta per les polítiques salarials i laborals imposades per la multinacional britànica: "Mentre la multinacional presumeix davant dels seus treballadors/es de beneficis rècord any a any -segons l’últim comunicat a la plantilla, de 700 milions d’euros-, aquests porten mesos lluitant per la pèrdua de poder adquisitiu i la congelació salarial", lamenta CCOO.

A més, per si això fos poc, els treballadors es veuen sotmesos a constants pressions i a una càrrega brutal de treball, segons apunta el sindicat, una situació que va obligar al Comitè d’empresa a denunciar-ho davant la Inspecció de Treball, que, en resolució de la setmana passada va estendre una acta d’infracció per no dur a terme l’avaluació de riscos psicosocials.

La Secció Sindical Estatal de CC.OO. a DS Smith, juntament amb els treballadors/es de la resta de plantes de DS Smith Iberia, han mostrat mitjançant un comunicat la seva solidaritat amb els companys de la planta de Barcelona. “NI UN PAS ENRERE” és el lema que presideix aquestes jornades de protesta, les quals, en funció de la predisposició de la multinacional britànica d’aconseguir acords, s’aniran incrementant durant tot el mes de juliol.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No