Estiu 2019

L’Ajuntament de Sitges presenta la campanya DesConnecta per promocionar les activitats que ofereixen les platges

Els sitgetans podran practicar esport nàutic, voleibol, paddle surf, ioga o gaudir de música en viu en les diferents platges del municipi

Júlia Olivé Sitges 28-06-2019 21:49 Lectures 3740
El regidor de Platges, Guillem Escolà, l’alcaldessa Aurora Carbonell, i el president de l’Associació de Platges Manel Martínez. Júlia Olivé

El regidor de Platges, Guillem Escolà, l’alcaldessa Aurora Carbonell, i el president de l’Associació de Platges Manel Martínez. Júlia Olivé

L’Ajuntament de Sitges ha llançat aquesta tarda la campanya DesConnecta  per promocionar l’oferta d’activitats de les platges de la ciutat. L’acte ha estat presentat a la platja de la Barra per l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, el regidor de Platges, Guillem Escolà, i el president de l’Associació de Platges de Sitges, Manel Martínez.

En el marc de la campanya DesConnecta, els sitgetans podran fer tot tipus d’activitats a les platges del municipi durant aquest estiu. D’entre les activitats que es poden fer en alguna de les 19 platges urbanes, n’hi ha d’aquàtiques –windsurf, paddle surf, kitesurf, caiac, entre d’altres-,  així com també hi ha cinc espais habilitats per practicar el voleibol o aprendre surf en 7 platges. Aquest any tampoc faltaran els patins de mar, que es poden llogar a 9 de les 26 platges de la ciutat. També es pot practicar ioga de forma dirigida a 2 platges, ballar zumba sota les directrius d’un especialista, fer-se un massatge i, fins i tot, gaudir de música en viu de la mà de DJ’s a 19 espais diferents.

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, ha remarcat que moltes de les activitats que ofereixen les platges estan pensades per a tota la família. Des del consistori es vol potenciar el turisme familiar. Carbonell també ha posat en valor la feina que s’ha fet des del govern municipal per tenir unes platges sostenibles, amb diferents certificacions de qualitat. L’alcaldessa afirma que la lluita contra els residus i el plàstic “l’hem de fer entre tots” i en aquest sentit ha explicat el significat de l’eslògan de la campanya: “desconnecta de tot, però a la vegada connectat perquè quan vens a la platja t’has de connectar amb la natura i el mar”.

Per la seva banda, el president de l’associació de platges de Sitges, Manel Martínez, afirma que aquesta campanya és una oportunitat per posar en valor les platges de Sitges. Martínez ha aprofitat que l’alcaldessa era present a l’acte per reclamar-li una actuació completa de la draga a la platja de la Bassa Rodona per solucionar la seva problemàtica de la sorra. En resposta, l’alcaldessa ha afirmat que faran una “petita aportació” amb la draga en aquesta platja, perquè si no s’hi posa sorra “s’hauria de tancar definitivament durant aquest estiu”.

Per promocionar l’oferta de platges, fins el 5 de juliol es posarà en marxa un sorteig d’activitats de platja a través de les xarxes socials de turisme de Sitges, on els participants podran guanyar diversos cursos de windsurf, paddle surf i Donut Boat. Per poder-hi participar s’haurà de seguir els comptes d’Instagram de les empreses que ofereixen els premis i el perfil de turisme, i comentar la fotografia citant amb qui t’agrada anar a la platja de Sitges. El mateix divendres 5 de juliol es farà el sorteig i es publicaran els guanyadors. 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No