Patronal

Neus Lloveras, candidata a presidir la Federació Empresarial del Gran Penedès

L'empresària i exalcaldessa vilanovina compta amb el suport de l’actual president adjunt de l’entitat, l’empresari sadurninenc Santi Carda i Torner

Neus Lloveras presentarà la seva candidatura a presidir la FEGP. EIX

Neus Lloveras presentarà la seva candidatura a presidir la FEGP. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Neus Lloveras presentarà la seva candidatura a presidir la Federació Empresarial del Gran Penedès, que ha convocat eleccions per iniciar una nova etapa el proper 1 d'octubre. L'empresària i exalcaldessa vilanovina presentarà el proper dilluns les línies bàsiques de la candidatura de renovació a la presidència de la patronal penedesenca.

La també exdiputada al Parlament i expresidenta de l’Associació de Municipis per la Independència té el suport de l’actual president adjunt de l’entitat, l’empresari sadurninenc Santi Carda i Torner, que ocuparà el número 2 d’una candidatura que es formalitzarà aquest mateix dilluns i que aposta per la integració real del teixit empresarial de les comarques del Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès.

La Junta Directiva de la Federació Empresarial del Gran Penedès ha aprovat aquest estiu el calendari electoral que haurà de finalitzar amb la designació del president o presidenta de l'entitat pels propers 4 anys. L'actual president de la FEGP, Martí Sistané, ha proposat la convocatòria d'eleccions perquè d'aquesta manera es pugui donar per consolidat el procés d'integració de les dues entitats originàries, la UEP i l'ADEPG. Tot just s'acaba de complir el 2n aniversari d'aquest acoblament i el balanç s'ha qualificat del tot favorable.

El calendari electoral preveu un període de 30 dies -del 12 d'agost al 12 de setembre- per a la presentació de pre-candidatures. Prèvia aprovació, serà el Consell Consultiu de l'entitat qui haurà de validar i proclamar les candidatures que optaran a la presidència. Al final, l'Assemblea General de Socis, en sessió proposada per l'1 d'octubre, decidirà el nom de la persona que presidirà la FEGP fins al març de 2024.

Avui dia, la FEGP compta amb prop de 900 empreses associades i disposa de seus socials al Vendrell, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. D'ençà la integració de les dues antigues organitzacions empresarials, la Federació s'ha erigit com l'entitat de referència al Gran Penedès en l'àmbit econòmic i empresarial.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local