Contra els plàstic

Les botigues de Viu Comerç han repartit 25.000 bosses de roba en les fires Fora Estocs

La idea va néixer en aprovar-se la llei que prohibia les bosses de plàstic gratuïtes

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-09-2019 11:34 Lectures 3797
Les botigues de Viu Comerç han repartit 25.000 bosses de roba en les fires Fora Estocs. Viu Comerç

Les botigues de Viu Comerç han repartit 25.000 bosses de roba en les fires Fora Estocs. Viu Comerç

Els establiments comercials de l'associació Viu Comerç han repartit 25.000 bosses de roba en les fires Fora Estocs. Des de fa tres anys, les botigues vilanovines reparteixen entre els seus clients les bosses reciclables, una idea que va néixer en aprovar-se la llei que prohibia les bosses de plàstic gratuïtes.

Des de llavors, els associats de Viu Comerç porten 25.000 bosses distribuïdes: "aquesta és la nostra manera de contribuir en la lluita contra el canvi climàtic, reduint la quantitat de residus plàstics que tan mal fan a la natura i la fauna".

Sota el lema "porta'm de compres per Vilanova i la Geltrú", els botigues volen "fomentar a la vegada el comerç a la nostra ciutat així com l'aprofitament de les bosses quan es surt de compres": "La bossa de Viu Comerç s’ha convertit ja en un referent del comerç de proximitat i sostenible, així com en un emblema més de Vilanova i la Geltrú".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No