Patronal

Martí Sistané: "els reptes son múltiples i només es poden afrontar des d’una associació empresarial forta i influent"

Martí Sistané, actual president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), ha presentat el seu programa de reelecció al càrrec als socis

Martí Sistané, actual president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), ha presentat el seu programa de reelecció al càrrec als socis . E

Martí Sistané, actual president de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), ha presentat el seu programa de reelecció al càrrec als socis . E

Martí Sistané, actual President de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), ha presentat el seu programa de reelecció al càrrec als socis de la Federació el dimecres a Vilanova i la Geltrú i el dijous a Vilafranca del Penedès. La presentació del programa de Martí Sistané es va realitzar a les instal.lacions del Camping Vilanova Park a Vilanova i al centre Àgora a Vilafranca.

El programa de Sistané es centra en sis grans grups que afecten transversalment als diferents sectors econòmics representatius a les tres comarques on és present la FEGP, el Garraf, l’Alt Penedès i el Baix Penedès: la formació, les infraestructures, la projecció del territori, la competitivitat, la internacionalització i la sostenibilitat.

El programa inclou 34 iniciatives per projectar la FEGP en el proper periode 2019/2023. Entre ells, Sistané va destacar davant dels socis assistents alguns d’ells, com la projecció i lideratge de la FEGP; establir programes i accions de suport a la competitivitat del comerç, el turisme i els serveis a les persones; implementar una estratègia d'industrialització i suport a les activitats de transformació, logística i serveis a empreses; contribuir a la preservació i el foment dels sectors més arrelats a les economies del Penedès i el Garraf, com ara el sector vitivinícola i l’agroalimentari; cooperar en la implementacio d’actuacions per reconduir la dificultat de les empreses a l'hora de contractar persones dotades de formació específica; difondre les tendències de l'economia digital; promoure la internacionalització de les empreses o exigir la supressió i en el seu defecte la revisió dels barems de peatge que afecten els trams d'autopista que travessen el Gran Penedès.

Sistané també va destacar a la seva presentació als socis que “el reptes son múltiples i només des d’una associació empresarial forta i influent, com ho és actualment la FEGP, disposada a treballar conjuntament amb els agents locals, administracions i institucions, podrem contribuir a enfortir la identitat pròpia, rica i variada del Gran Penedès dotant-la de les eines necessàries que ens exigeix el procés globalitzador en que estem immersos i que irromp en la societat de la mà de la inevitable revolució tecnològica i digital.”

Martí Sistané va posar en valor a tots els associats assistents que durant el seu mandat i gràcies a la feina de tots, la FEGP ha guanyat en lideratge, volum, presència i autoritat dins de la comunitat empresarial, escalant fins el quart lloc de les associacions territorials. Però, també va insistir en que “és més llarg el camí que queda per fer que el que s’ha fet” i que per això l’objectiu principal de la seva candidatura és “capitalitzar l’esforç d’aquests darrers anys per consolidar el projecte de la FEGP”.

Les eleccions a la presidència de la FEGP tindran lloc el proper dimarts dia 1 d’octubre a partir de les 18:30 hores a la Finca Mas Solers de Sant Perede Ribe en el marc de l’assemblea general de l’associació.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local