Eleccions municipals

Martí Sistané aposta per "capitalitzar l'esforç dels darrers anys i consolidar el projecte de la FEGP"

Demà i demà passat Sistané presentarà als socis la seva candidatura per explica’ls-hi de primera mà els seus objectius

Martí Sistané aposta per

Martí Sistané aposta per "capitalitzar l'esforç dels darrers anys i consolidar el projecte de la FEGP". EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Martí Sistané, actual President de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP), ha presentat avui, davant els mitjans de comunicació, la seva candidatura a la reelecció en el càrrec. Sistané vol lluitar per una associació en defensa del que és local en un món global, però treballant amb integritat, honestedat i mantenint aquesta actitud creativa i entusiasta que configuren el caràcter propi de la FEGP i que se li reconeix en el seu lideratge.

Al càrrec de la presidència de la FEGP des del juliol del 2016 i, com a conseqüència del naixement de la FEGP, fruit de la fusió de les dues entitats ADEPG i UEP, el 12 de juny de 2017 ratificat com a President, durant el seu mandat, la FEGP ha guanyat en lideratge, volum, presència i autoritat dins de la comunitat empresarial, escalant fins el quart lloc de les associacions territorials. Però, “és més llarg el camí que queda per fer que el que s’ha fet”, subratlla Sistané. I, per això, insisteix en que el principal objectiu de renovació en el seu càrrec és el de “capitalitzar l’esforç d’aquest darrers anys per consolidar el projecte de la FEGP com a dinamitzadora de l’entramat empresarial i econòmic de les nostres comarques: el Garraf, L’Alt Penedès i el Baix Penedès”.

El projecte associatiu proposat per Martí Sistané pels propers quatre anys incideix en tots els aspectes que configuren la realitat econòmica, empresarial i social de les nostres comarques. Augmentar encara més la notorietat i la influencia per aconseguir millores en temes cabdals i urgents com la formació, les infraestructures, la projecció del territori, la competitivitat, la internacionalització o la sostenibilitat, que afecten de manera tranversal el nostre teixit social i empresarial incidint en sectors com l’industrial, turístic, serveis, comercial o vitivinícola. La proposta de la candidatura de Martí Sistané gira en torn de 34 apunts o iniciatives per projectar a la FEGP en el proper període 2019 / 2023.

Entre ells, destaquen:
 la projecció i lideratge de la FEGP;
 establir programes i accions de suport a la competitivitat del comerç, el turisme i els serveis a les persones;
 implementar una estratègia d'industrialització i suport a les activitats de transformació, logística i serveis a empreses;
 contribuir a la preservació i el foment dels sectors més arrelats a les economies del Penedès i el Garraf, com ara el sector vitivinícola i l’agroalimentari;
 cooperar en la implementació d’actuacions per reconduir la dificultat de les empreses a l'hora de contractar persones dotades de formació específica;
 difondre les tendències de l'economia digital;
 promoure la internacionalització de les empreses o exigir la supressió i en el seu defecte la revisió dels barems de peatge que afecten els trams d'autopista que travessen el Gran Penedès

Sistané realitzarà dos actes de presentació de la seva candidatura a tots els socis i sòcies de la FEGP. El dia 25/09 a les 19 hores al càmping Vilanova Park i el dia 26/09 a les 19 hores al centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local