Prysmian

General Cable presenta un ERO per a 600 treballadors, però no afectarà la fàbrica de Vilanova

CCOO expressa el seu rebuig i demana a la direcció de la companyia que busqui alternatives al tancament de les fàbriques de Manlleu i Montcada i Reixac

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 28-09-2019 10:46 Lectures 3183

La direcció de multinacional General Cable ha anunciat aquest divendres la seva intenció de tancar les plantes de Manlleu i Montcada i Reixac i de presentar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) per a 600 treballadors, segons ha informat CCOO. En un comunicat, el sindicat ha expressat el seu "rebuig absolut" a aquest expedient i ha assenyalat que està a l'espera que l'empresa doni a conèixer oficialment l'expedient per "actuar en conseqüència". Així mateix, el sindicat ha mostrat el seu suport als treballadors de l'empresa i ha instat la direcció de la companyia "a buscar alternatives necessàries per mantenir l'ocupació i deixar sense efectes l'expedient anunciat".

Després de l'anunci de la direcció de l'empresa, si els tancaments es fan efectius, General Cable es quedaria amb la fàbrica d’Abrera, que era propietat de General Cable abans de la fusió, i amb les dues que va incorporar Prysmian, que són a Vilanova i la Geltrú i a Santa Perpètua de Mogoda.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres