Verema 2019

Una trentena d’actors i actrius veremen a Jean Leon a la Verema de Cine

Entre els convidats d’aquesta 12a edició, figuraven actors de renom com Miquel Fernández, Carlota Olcina, Montse Alcoverro, Peter Vives, Mercè Montalà, Cristina Brondo o Miriam Marcet

Redacció Torrelavit 07-10-2019 18:32 Lectures 1533
Una trentena d’actors i actrius veremen a Jean Leon a la Verema de Cine. Jean Leon

Una trentena d’actors i actrius veremen a Jean Leon a la Verema de Cine. Jean Leon

El celler Jean Leon ha celebrat aquest dissabte, 5 d’octubre, la Verema de Cine que, des de fa 12 anys, convida a un grup d’actors i actrius catalans a passar un dia de verema al celler penedesenc. Entre els convidats d’aquesta 12a edició, figuraven actors de renom com Miquel Fernández, Carlota Olcina, Montse Alcoverro, Peter Vives, Mercè Montalà, Cristina Brondo o Miriam Marcet.

La jornada va començar a les 10h del matí amb un esmorzar de pagès a Jean Leon. Un cop esmorzats i equipats amb barrets de palla i estisores, els convidats van anar a la vinya a collir el raïm de la varietat petit verdot i després van participar en el tradicional concurs de veremadors, on guanya l’equip que més most extreu trepitjant el raïm collit amb un temps limitat. Els guanyadors d’aquesta prova van rebre un estoig de Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva que va entregar la directora de Jean Leon, Mireia Torres.

Després d’embotellar i etiquetar el vi que havien trepitjat l’any anterior, es va celebrar el dinar de verema, acompanyat dels vins Jean Leon Vinya Gigi Chardonnay 2016 i Jean Leon Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2013. Per clausurar aquesta nova edició de la Verema de Cine, tots els assistents van poder brindar amb un excepcional Jean Leon Vinya La Scala Cabernet Sauvignon Gran Reserva de l’anyada 1988, en format de 6 litres, presentat per Mireia Torres.

La Verema de Cine de Jean Leon, que ret homenatge a la vinculació del fundador del celler, Jean Leon, amb el món del cinema en el Hollywood dels anys cinquanta i seixanta, s’ha consolidat com a una de les cites ineludibles per als actors i actrius catalans.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres