Patronal

Dimiteix el secretari general de la FEGP, Isidre Also, i part de l'equip tècnic després del canvi de presidència

Els tres treballadors de la Federació Empresarial del Gran Penedès ha presentat la seva 'baixa voluntària i de manera immediata'

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-11-2019 14:28 Lectures 3914

Aquest divendres al matí, el gerent de la Federació Empresarial del Gran Penedès, Isidre Also, ha presentat la seva baixa voluntària de l'entitat. De fet, Also i dues treballadores més de l'equip tècnic de la patronal han plegat en bloc, tot just coincidint amb l'inici de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú i només un més després de la renovació de la presidència de l'entitat, que ara dirigeix Neus Lloveras.

En un comunicat que ha fet arribar als socis de l'entitat i col·laboradors que des d'avui estan desvinculats laboralment de l'entitat "en forma de baixa voluntària i de manera immediata": "Hem expressat el nostre agraïment a l'entitat i a totes les persones que ens han fet costat durant tots aquests anys", han comunicat Isidre Also, Míriam Sánchez i Susanna Gómez, que consideren que amb el canvi de presidència s'inicia una nova etapa en l'entitat i que ells se senten responsables de l'etapa anterior, per això no encaixarien d'ara endavant.

Isidre Also ha estat el màxim responsable tècnic de la patronal local i un dels impulsors de la seva expansió pel territori penedesenc. Also era fins ara el secretari general de Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i és actualment conseller delegat de l'Agència de Desenvolupament NODE Garraf.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres