Nova etapa

Rosa Jorba serà la nova directora de la Federació Empresarial del Gran Penedès

Neus Lloveras vol acostar la patronal a les empreses associades, millorar el contacte entre elles, renovar la formació i implicar-se en la protecció del territori

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-12-2019 12:48 Lectures 4559
Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. EIX

Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. EIX

Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, ha anunciat que la vilanovina Rosa Jorba serà la nova directora general de l'entitat. Jorba, que fins ara treballava a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'incorporarà a mitjans d'aquest mes de desembre a la direcció de la patronal, que afronta una nova etapa i busca apropar-se més a les empreses associades. Rosa Jorba ha estat responsable d'Alcaldia al consistori vilanoví i de l'empresa municipal PIVSAM.

La nova presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, ha explicat que una de les primeres accions que ha fet la nova junta directiva ha estat un procés partipatiu entre les empreses associades per acostar-se al teixit empresarial i les seves necessitats. Millorar l'oferta de formació de la FEGP per adaptar-la a les necessitats dels empresaris, potenciar la borsa de treball del territori i implicar-se en la protecció del territori són alguns dels eixos principals que han de marcar la nova etapa, segona ha explicat Neus Lloveras en aquesta entrevista amb Eix Diari.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament