Nova etapa

Rosa Jorba serà la nova directora de la Federació Empresarial del Gran Penedès

Neus Lloveras vol acostar la patronal a les empreses associades, millorar el contacte entre elles, renovar la formació i implicar-se en la protecció del territori

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-12-2019 12:48 Lectures 5500
Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. EIX

Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès. EIX

Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès, ha anunciat que la vilanovina Rosa Jorba serà la nova directora general de l'entitat. Jorba, que fins ara treballava a l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, s'incorporarà a mitjans d'aquest mes de desembre a la direcció de la patronal, que afronta una nova etapa i busca apropar-se més a les empreses associades. Rosa Jorba ha estat responsable d'Alcaldia al consistori vilanoví i de l'empresa municipal PIVSAM.

La nova presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, ha explicat que una de les primeres accions que ha fet la nova junta directiva ha estat un procés partipatiu entre les empreses associades per acostar-se al teixit empresarial i les seves necessitats. Millorar l'oferta de formació de la FEGP per adaptar-la a les necessitats dels empresaris, potenciar la borsa de treball del territori i implicar-se en la protecció del territori són alguns dels eixos principals que han de marcar la nova etapa, segona ha explicat Neus Lloveras en aquesta entrevista amb Eix Diari.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres