Nova etapa

Els socis de la FEGP demanen una entitat "oberta, permeable i compromesa amb el territori"

La nova junta, presidida per Neus Lloveras, s’ha compromès a treballar amb transparència i rigor en aquest mandat

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-11-2019 12:00 Lectures 4252
Els socis de la FEGP demanen una entitat

Els socis de la FEGP demanen una entitat "oberta, permeable i compromesa amb el territori". FEGP

l socis de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) demanen una entitat oberta, que treballi per promoure la participació interna i que afronti les necessitats i dificultats d’acord amb la voluntat dels seus integrants. Així ho van expressar dimecres al vespre en una jornada de treball que va permetre conèixer les impressions d’un gruix important dels associats, en una dinàmica dirigida per l’empresa INDIC (Iniciatives i Dinàmiques Comunitàries).

En aquest taller, en el qual els socis es van repartir en tres grups —Comerç, Turisme i Vinicultura; Indústria, Tecnologia i Innovació; i Construcció i Serveis Empresarials— es van definir dos paràmetres: en primer lloc, el que els associats esperen de la federació; i, en segon lloc, quines són les línies de treball que s’han d’encetar des de la nova junta directiva per arribar a fer realitat els objectius desitjats.

La cohesió interna i el treball en benefici del conjunt, juntament amb el compromís amb el territori, van ser alguns dels objectius en què van coincidir els tres grups de treball. També en els tres grups va ser present la necessitat de dotar de valor l’entitat, formant part dels debats territorials, i millorant els canals de comunicació interns i externs. Els socis consideren que la federació ha de ser capaç d’oferir noves oportunitats als socis, acompanyant-los en el camí per fer front a nous reptes en una societat permanentment canviant.

La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, es va comprometre a treballar amb total transparència i rigor durant els pròxims quatre anys i va anunciar que les conclusions completes de la jornada es donaran a conèixer tan aviat com arribin a la federació. Segons Lloveras, “era molt important que els socis poguessin expressar el que esperen i què volen de l’entitat per poder iniciar un treball que sigui profitós per a tots”.

En la dinàmica, patrocinada per l’empresa LightEyes, els socis van lamentar el coneixement “minso” que tenen els uns dels altres malgrat formar part d’un projecte conjunt. I van demanar més accions similars per promoure les relacions entre els associats. Precisament, l’acte va acabar amb un petit aperitiu a l’escola Camp Joliu, a l’Arboç, on es van compartir les impressions del taller.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No