Enoturisme

Sergi de Meià obre les jornades enogastronòmiques La Llotja 2019

El president de l’Institut Català de la Cuina s’ha mostrat convençut que 'el futur passa per la periurbanitat i per donar a conèixer les possibilitats de cada territori'

Redacció Sant Pere de Ribes 19-11-2019 8:40 Lectures 1399
Sergi de Meià obre les jornades enogastronòmiques La Llotja 2019 . Node Garraf

Sergi de Meià obre les jornades enogastronòmiques La Llotja 2019 . Node Garraf

Les jornades enogastronòmiques de La Llotja 2019 han començat a caminar, aquest dilluns al migdia, amb el president de l’Institut Català de la Cuina, Sergi de Meià, que ha manifestat que “la Llotja és un espai de reflexió sobre el territori, les persones, la gastronomia i el seu futur. Ho veig com un model a seguir per altres territoris”. Sergi de Meià ha explicat, en l’acte d’inauguració d’aquesta quinzena enogastronòmica, que “és positiu agrupar, treure conclusions i potenciar uan meravellosa proposta cultural en tots els sentits. Per a mi, és un plaer participar i donar suport a una proposta sòlida com aquesta”. El president de l’Institut Català de la Cuina s’ha mostrat convençut que “el futur passa per la periurbanitat i per donar a conèixer les possibilitats de cada territori. Cal que dibuixem i pensem el futur per fer-lo brillant i amb un èxit continuat."

L’acte d’arrencada de La Llotja 2019 s’ha fet aquest dilluns al migdia a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, on el mateix Sergi de Meià s'ha encarregat d'elaborar uns bunyols d'escarola amb romesco. L’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan Ramon Benaprès de Sitges ha servit un tast d’alguns dels productes locals que es promocionaran aquests dies. Concretament, l'alumnat de cuina d'aquest centre sitgetà han fet Croquetes de rostit tradicional, Truita de carxofa amb espigalls cruixents, Crema de carbassa i Peix escabetxat.

La Llotja 2019 és una iniciativa organitzada per NODE Garraf, amb la col·laboració d'altres administracions locals. En la inauguració, la presidenta de NODE Garraf, Rosa Huguet, ha manifestat que "comencem els dies més importants del novembre, perquè amb la Llotja podrem veure una representació de professionals del sector i de la qualitat del nostre territori, potenciant el quilòmetre zero, l'enoturisme, els nostres xefs i la importància dels mercats".

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No