RV Penedès

S'inaugura la Xarxa d'àrees d'autocaravanes del Penedès

Actualment la xarxa es distribueix pel territori en 12 municipis, tots ells de fàcil accés des de les carreteres locals, vies principals de comunicació l'AP-7, la N-340, la C-15 i també la xarxa de transport públic de rodalies i busos

Redacció Sant Martí Sarroca 20-11-2019 9:39 Lectures 4743
S'inaugura la Xarxa d'àrees d'autocaravanes del Penedès. Consorci de promoció

S'inaugura la Xarxa d'àrees d'autocaravanes del Penedès. Consorci de promoció

Aquest dilluns s'ha inaugurat a l’àrea d’autocaravanes de Sant Martí Sarroca la Xarxa d’àrees d’autocaravanes RV Penedès, amb la presència del Diputat Delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el president del Consorci de Promoció Turística del Penedes i els representants alcaldes i regidors dels municipis que formen part d’aquesta xarxa.

L'any 2016, el Consorci de Promoció Turística del Penedès -en el marc de la línia de subvencions Meses de Concertació de la Diputació de Barcelona- va aconseguir el suport per econòmic per desenvolupar el projecte de Xarxa d’àrees d’autocaravanes, que dotava al Consorci d’una subvenció que amb el cofinançament dels municipis participants superava la inversió total en més de 200.000 euros. RV Penedès vol oferir un servei al visitant que es desplaça en camper o autocaravana, que permeti visitar els pobles, els seus voltants i els atractius turístics de la destinació. La promoció turística i l’impuls al comerç de proximitat estan totalment vinculats a aquest projecte, permetent fomentar la relació entre ens públics i el sector privat.

Actualment la xarxa, es distribueix pel territori en 12 municipis, tots ells de fàcil accés des de les carreteres locals, vies principals de comunicació l'AP-7, la N340, la C-15 i també la xarxa de transport públic de rodalies i busos que ens permeten la connexió amb la ciutat de Barcelona de manera molt ràpida i còmode. Els 12 municipis que configuren la xarxa i que ofereixen serveis unificats als seus usuaris son: Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d’Anoia, Torrelles de Foix, Sant Martí Sarroca, Vilobí del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Sant Cugat de Sesgarrigues, Mediona, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i el Pla del Penedès. Tanmateix aquest és un projecte viu i obert a créixer, tant amb nous espais públics com a incorporar a establiments privats que sumin a la iniciativa.

RV PENDÈS és una nova proposta que segueix l’estratègia de màrqueting de Turisme de Catalunya, de productes 4D: Desestacionalitzadors, generadors de Despesa, Descentralitzadors i Diversificadors. Sens dubte, la nostra destinació té atractius suficients per seduir a aquests usuaris i si li sumem la nostra ubicació estratègica en els desplaçaments de nord a sud i de sud a nord, ens fan pensar que tenim una gran oportunitat per posicionar-nos com a destinació amable amb l’autocaravanista. Iniciem doncs un llarg i engrescador, recorregut per seguir treballant en la gestió i promoció d’aquest producte amb un pla d’actuacions que es desenvoluparan al llarg del 2020.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No