Panàtics

Dos forns de Vilanova i la Geltrú, entre les 80 estrelles del pa de l'Estat

El Forn de la Rambla i L'Espiga d'Or reben el reconeixement com a forners TOP d'Espanya a la final de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-11-2019 21:37 Lectures 7839
Dos forns de Vilanova i la Geltrú, entre les 80 estrelles del pa de l'Estat. Panàtics

Dos forns de Vilanova i la Geltrú, entre les 80 estrelles del pa de l'Estat. Panàtics

Dos forns de Vilanova i la Geltrú destaquen entre les 80 estrelles del pa de l'Estat que tria cada any Panàtics i Pan de Calidad. El Forn de la Rambla i L'Espiga d'Or han rebut el reconeixement com a forners TOP d'Espanya a la final de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019. 

Martí Alemany Aguadé i Jordi Morera són els dos artesans locals que s'han situat en aquest prestigiós rànguing de l'univers del pa. Durant un any complet s'han realitzat disset semifinals repartides entre quinze comunitats autònomes, on diferents jurats formats per professionals del territori s'han encarregat d'avaluar, sempre d'una manera anònima, els pans que s'han presentat en cadascuna de les semifinals.

Mesos de treball, molts quilòmetres i també visites anònimes a les fleques que van formar part de la primera Ruta Espanyola del Bon Pa. El sistema de tastos anònims amb el qual s'ha treballat garanteix neutralitat i total independència a l'hora d'avaluar i decidir.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament