Panàtics

Dos forns de Vilanova i la Geltrú, entre les 80 estrelles del pa de l'Estat

El Forn de la Rambla i L'Espiga d'Or reben el reconeixement com a forners TOP d'Espanya a la final de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-11-2019 21:37 Lectures 8705
Dos forns de Vilanova i la Geltrú, entre les 80 estrelles del pa de l'Estat. Panàtics

Dos forns de Vilanova i la Geltrú, entre les 80 estrelles del pa de l'Estat. Panàtics

Dos forns de Vilanova i la Geltrú destaquen entre les 80 estrelles del pa de l'Estat que tria cada any Panàtics i Pan de Calidad. El Forn de la Rambla i L'Espiga d'Or han rebut el reconeixement com a forners TOP d'Espanya a la final de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019. 

Martí Alemany Aguadé i Jordi Morera són els dos artesans locals que s'han situat en aquest prestigiós rànguing de l'univers del pa. Durant un any complet s'han realitzat disset semifinals repartides entre quinze comunitats autònomes, on diferents jurats formats per professionals del territori s'han encarregat d'avaluar, sempre d'una manera anònima, els pans que s'han presentat en cadascuna de les semifinals.

Mesos de treball, molts quilòmetres i també visites anònimes a les fleques que van formar part de la primera Ruta Espanyola del Bon Pa. El sistema de tastos anònims amb el qual s'ha treballat garanteix neutralitat i total independència a l'hora d'avaluar i decidir.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres