Tast a cegues

El Marejol espera les millors parelles al seu setè concurs

70 parelles competiran per endur-se els 1.500 euros en premis d’un concurs patrocinat per la DO Catalunya

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-01-2020 18:39 Lectures 1652
Imatge d'arxiu del tast de vins a cegues per parelles. Eix

Imatge d'arxiu del tast de vins a cegues per parelles. Eix

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú ja ha obert la inscripció per a participar a la setena edició del seu disputat concurs de tast de vins a cegues per parelles, que s’ha consolidat com el segon més important de Catalunya. S’hi espera la participació d’unes 70 parelles.

Aquests concurs s’ha convocat pel proper dilluns 20 de gener, a les 21 hores. Com a prèvia, una hora abans, la DO Catalunya oferirà un tast dels seus vins. 

El restaurant del Passeig de Ribes Roges manté la quantia dels premis en un concurs que l’any passat va viure la seva edició de més nivell. S’hi espera la participació de les millors parelles de tast de vins a cegues de Catalunya. Les tres parelles guanyadores es repartiran vals per adquirir vins per valor de 1.500 euros. El primer premi està dotat amb 750 euros, el segon amb 500 i el tercer amb 250. El concurs del restaurant Marejol, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, està obert a professionals i també a aficionats. Els participants hauran d'enfrontar-se enguany a vuit vins. Com en els darrers anys, també hi haurà un novè vi fora de concurs que haurà de ser tastat de manera independent i individual per part dels participants al concurs. Qui l’encerti es podrà endur una mostra de cadascun dels vins participants en aquesta cinquena edició. Si no hi ha cap participant que l’endevini completament, qui més s’acosti a encertar-lo s’endurà una joia històrica de la DOQ en gran format: una gran ampolla de 27 litres de 1987 del Gran Reserva Castillo de Ygai (Marqués de Murrieta). Ara bé, aquesta gegantina ampolla Prima s’haurà d’obrir durant el sopar posterior al concurs, i deixar tastar a la resta de concursants.

Cada parella ha d’esbrinar la següent informació dels vins escollits: país, zona d'origen, Denominació d'Origen, varietat o varietats de raïm, anyada, elaborador i marca. Les parelles interessades a participar en aquesta cinquena edició poden formalitzar la seva inscripció (100 euros per persona) al telèfon 93 815 56 82, o bé a l'adreça de correu electrònic, fins a que es completi l’aforament.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No