Catalunya entre Copes

El Vinseum posarà el punt i final al projecte solidari del vi català en benefici de l’autisme

Es podran tastar tots els vins dels cellers i DOs que han col·laborat en el projecte, realitzant així un recorregut per les diferents zones vitivinícoles catalanes, i es podran maridar amb formatges i embotits de referència

El Vinseum posa el punt i final al projecte solidari del vi català en benefici de l’autisme. EIX

El Vinseum posa el punt i final al projecte solidari del vi català en benefici de l’autisme. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’acte “Catalunya entre Copes: Brindis Final” posarà punt i final al projecte solidari a favor de l’autisme organitzat per Wine Aspects a través del que s’han tastat vins des les 12 DOs de vi catalanes. L’esdeveniment tindrà lloc el 28 de març de 18.30 a 22h a la Capella del Vinseum de Vilafranca Del Penedès. Es podran tastar tots els vins dels cellers i DOs que han col·laborat en el projecte, realitzant així un recorregut per les diferents zones vitivinícoles catalanes, i es podran maridar amb formatges i embotits de referència.

La recaptació total de l’acte de clausura, així com la de les 12 sessions formatives de tast que s’han realitzat durant els darrers mesos, anirà íntegrament destinada a l’Associació Autisme amb Futur. Aquesta entitat està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i el Penedès amb fills i filles diagnosticats amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), un trastorn del neurodesenvolupament infantil que condiciona, principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

Diverses organitzacions referents de la comarca s’han adherit a la iniciativa i col·laboren desinteressadament per donar suport a la causa de l’autisme, com per exemple Xerigots, Mitjans i VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya. També col·laboren Euroselecció amb les copes Riedel, Acquabox i Entrapolis. Les entrades es poden adquirir a www.wineaspects.info.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local