Crisi del coronavirus

El Grup Freixenet presenta un ERTO per a 110 treballadors de la seva divisió comercial

La companyia diu que és un exercici de responsabilitat per garantir la totalitat de l'ocupació a llarg termini

ACN Sant Sadurní d'Anoia 26-03-2020 17:14 Lectures 2117

l Grup Freixenet ha anunciat la presentació d'un ERTO per als 110 treballadors del seu departament de vendes, Comercial Grup Freixenet, com a conseqüència de la crisi del coronavirus. La companyia s'ha compromès amb els treballadors a compensar-los entre el 75% i el 90% del seu salari i ha plantejat l'expedient com a "mesura transitòria vinculada a la durada de l'estat d'alarma i l'obertura de les restriccions de confinament". El grup ha explicat en un comunicat que la situació generada per la pandèmia l'ha obligat a presentar aquest expedient "com un exercici de responsabilitat per garantir la totalitat de l'ocupació a llarg termini" i després de la caiguda de l'activitat comercial derivada de l'actual context.

D'altra banda, Comercial Grup Freixenet ha garantit als treballadors que recuperaran el seu lloc de feina quan s'hagi superat aquest episodi. Mentrestant, la companyia ha impulsat el teletreball per gran part de la seva plantilla seguint les recomanacions de les autoritats i ha establert mesures per continuar abastint els seus clients. En aquest sentit, manté les línies de producció i els treballadors segueixen les mesures de seguretat.

El conseller delegat i vicepresident del Grup Freixenet, Pere Ferrer, ha expressat el seu "profund agraïment" als treballadors per la seva "lleialtat, compromís i responsabilitat que han demostrat en aquests moments, i en especial, als empleats que segueixen assistint als seus llocs físics de feina, com és el cas de les àrees de producció i logística".

D'altra banda, la companyia ha assenyalat que segueix de prop la situació per avaluar, si calgués, la posada en marxa de noves mesures en funció de com evolucionin els fets.

Comercial Grup Freixenet és una de les cinc marques que formen el grup juntament amb Freixenet, Segura Viudas, Castellblanc i UCSA. En total, el grup, que té la seva seu a Sant Sadurní d'Anoia i el 2008 va ser adquirit per Henkell, dona feina a 1.054 persones a tot l'Estat.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No