Crisi del coronavirus

Grup Freixenet i Henkell Freixenet facturen 1.290 MEUR el 2019, un 25% més

La reactivació d'alguns mercats permet a la companyia aixecar l'ERTO en dues de les seves empreses

ACN Sant Sadurní d'Anoia 23-06-2020 9:48 Lectures 1420

Grup Freixenet i Henkell Freixenet van augmentar un 25% la facturació el 2019, fins a 1.290 milions d'euros, i van assolir una quota de mercat del 9,7%. La companyia exporta el 80% de les vendes, que es concentren majoritàriament a Alemanya, Regne Unit i els Estats Units. L'any passat, la marca va vendre 94,4 milions d'ampolles, un 1,4% menys que el 2018 per l'augment dels preus als Estats Units. Actualment, la reactivació de les exportacions a nivells anteriors a la crisi del coronavirus als Estats Units, Japó i França ha permès al Grup Freixenet posposar en dues de les empreses els ERTO per reducció de jornada activat a principis de juny.

D'aquesta manera, els treballadors de Segura Viudas i Freixenet no es veuran afectats per la reducció de la jornada per causes econòmiques, tècniques, organitzatives i de producció (ETOP) vinculades a la covid-19.

El fort impacte de la crisi en el sector ha provocat un canvi en les previsions de l'empresa. Segons IWRS, la demanda global de vins espumosos caurà un 15% en 2020, amb Espanya i França entre els països més afectats. "El desenvolupament del negoci depèn en gran manera del curs de la pandèmia, així com les conseqüències econòmiques i financeres que tingui en els mercats", ha reconegut el conseller delegat del Grup Freixenet, Pere Ferrer.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No