Rambla del Garraf

Ikea obrirà una botiga al setembre a Sant Pere de Ribes, el seu primer Planning Studio a l'Estat

Es tracta d’un nou concepte comercial implantat amb èxit en països com el Regne Unit, Suècia i Dinamarca on els clients poden trobar, amb cita prèvia, un assessorament totalment personalitzat per al disseny de cuines i armaris

Redacció Sant Pere de Ribes 15-07-2020 13:45 Lectures 10409
Ikea obrirà una botiga al setembre a Sant Pere de Ribes, el seu primer Planning Studio a l'Estat. Ikea

Ikea obrirà una botiga al setembre a Sant Pere de Ribes, el seu primer Planning Studio a l'Estat. Ikea

IKEA obrirà un nou punt de contacte amb els seus clients a Catalunya al municipi de Sant Pere de Ribes. La companyia sueca, que compta amb tres centres en aquesta comunitat autònoma situats a l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Sabadell, ha triat aquest punt de la comarca del Garraf per situar-hi el primer IKEA Planning Studio d’Espanya, un nou concepte implantat amb èxit en ciutats com Londres, Estocolm o Copenhaguen, i que arriba a Espanya per primer cop.

Després d’aquesta primera obertura, IKEA preveu aixecar la persiana d’una segona botiga i, totes dues inauguracions, s’emmarquen dins d’un pla d’expansió d’IKEA amb nous formats al centre de les ciutats, que a Catalunya suposarà la creació de prop de quaranta nous llocs de treball i l’obertura d’entre quatre i vuit establiments al territori.

El nou concepte, que obrirà portes al setembre, estarà situat al Parc d’Oci de la Rambla del Garraf, a les Roquetes, que també dona servei als municipis de Vilanova i la Geltrú i Sitges, i que estarà situat a menys de 40 km de Barcelona. L’establiment tindrà 750 m2, dels quals 620 m2 seran dedicats a l’àrea comercial, i vol ser un punt de referència per tota la regió del Penedès, el nord de Tarragona i la Costa Daurada.

IKEA Planning Studio és una botiga més petita que els IKEA habituals que ofereix assessorament totalment personalitzat, en aquest cas, pel disseny de cuines i armaris. L’establiment de Sant Pere de Ribes tindrà espais dedicats a exposició i venda assistida on es podran descobrir tota mena de cuines, de les més tradicionals a les més modernes passant per solucions d’emmagatzematge intel·ligent, armaris encastats i matalassos i, a diferència d’altres botigues, no hi haurà articles a la venda. Les compres es faran preferiblement amb cita prèvia, a través d’encàrrec i amb l’ajuda dels col·laboradors d’IKEA Planning Studio.

L’arribada a Espanya d’aquest nou concepte a la comarca del Garraf respon a la important aposta d’IKEA per aquest país. Recentment, la companyia ha anunciat una inversió d’uns 150 milions d’euros pels pròxims tres anys amb els quals generarà prop de 750 llocs de treball directes al país. A més, la companyia està destinant part dels seus recursos a l’increment de la capacitat logística de les botigues per adaptar-les a la nova realitat, assegurant una xarxa més gran de punts de recollida i un impacte positiu al medi ambient.

“La posada en marxa a Catalunya d’un dels primers IKEA Planning Studio a Europa persegueix els objectius de fer d’IKEA una companyia més accessible i assequible que doni resposta a les noves necessitats dels consumidors, que també demanen espais més petits i amb atenció personalitzada -destaca Mosiri Cabezas, directora de desenvolupament de negoci i transformació d’IKEA a Espanya-; en aquest sentit, Espanya és un mercat amb un enorme potencial de creixement i expansió”.

Per part seva, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, destaca “la importància que una companyia com IKEA hagi triat el nostre municipi per obrir el seu quart centre a Catalunya en un moment com l’actual, que sens dubte contribuirà a dinamitzar el territori i crearà ocupació local i comarcal”.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No