Ikea arriba al Garraf

La nova botiga d'Ikea a Sant Pere de Ribes ultima les obres per obrir abans de finals de mes

Marina Dubakina, responsable del nou establiment: 'es tracta d'un format totalment innovador de botiga i hem escollit Sant Pere de Ribes perquè la seva ubicació és immillorable'

Redacció Sant Pere de Ribes 10-09-2020 8:05 Lectures 6214

La nova botiga d'IKEA a Sant Pere de Ribes ultima les obres per obrir les seves portes abans de finals de mes. IKEA estrenarà en breu un nou punt de contacte amb els seus clients a Catalunya i ha triat el municipi de Sant Pere de Ribes per inaugurar un nou concepte de botiga a l'Estat. La responsable de la nova botiga, Marina Dubakina, ha confirmat a Eix Diari que el nou IKEA obrirà les seves portes a finals d'aquest mes de setembre: “ara mateix estem en plenes obres, acabant d'adequar els espais, ja es pot veure el resultat per les finestres i tot va prenent forma amb molta il·lusió".

Dubakina, que és també la directora de la botiga de L'Hospitalet de Llobregat, ha explicat que es tracta d'un establiment més petit que els IKEA convencionals: "seran 700 metres quadrats d'exposició on hi haurà venda assistida, però no venda directa d'articles". La companyia ha escollit Sant Pere de Ribes per la seva situació estratègica: "Sant Pere de Ribes es troba en una ubicació immillorable per arribar als nostres clients. Està a prop de Vilanova i la Geltrú i de Sitges i ha escassos quilòmetres de Barcelona, Tarragona i els municipis de la Costa Daurada".

El nou establiment obrirà inicialment amb 18 treballadors, la meitat dels quals han estat seleccionats a través de la borsa de treball del propi Ajuntament de Sant Pere de Ribes, i la resta ja són treballadors de la mateixa companyia sueca. IKEA Planning Studio és una botiga que ofereix assessorament personalitzat per al disseny de cuines i armaris: "el consumidor està canviant i IKEA està buscant noves fórmules per adequar-se a les seves necessitats", apunta Marina Dubakina.

La companyia sueca, que compta amb tres centres a Catatalunya situats a l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Sabadell, introdueix amb aquest nou establiment un format de botiga que ja té implantat amb èxit en ciutats com Londres, Estocolm o Copenhaguen.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No