Pla de Màrqueting Turístic

L'Ajuntament presenta el nou dossier turístic de Vilanova i la Geltrú

El director de l'Agència Catalana de Turisme aposta pel treball conjunt entre els sectors públic i privat per a la recuperació del sector

L'Ajuntament presenta el nou dossier turístic de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

L'Ajuntament presenta el nou dossier turístic de Vilanova i la Geltrú. Ajuntament de Vilanova

En plena temporada alta, marcada per l'impacte de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 en el sector turístic, l'Ajuntament ha presentat el dossier de Vilanova i la Geltrú, un document que s'emmarca en el Pla de Màrqueting Turístic 2017-2020. Notícia relacionada

El dossier explica la ciutat a professionals, tour operadors, agents econòmics i inversors, i s'oferirà en diversos idiomes als visitants de les fires de turisme. Com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Projecció de Ciutat i Patrimoni, Jordi Medina, “amb aquest dossier ens posem al mapa com a destinació turística de qualitat, i ens volem posicionar com a referent a nivell de país. Per això hi surten reflectides la nostra gastronomia, amb els productes de proximitat, el teixit comercial, els museus, les festes populars i festivals, o els espais per a congressos i esdeveniments”.

El regidor ha recordat la tasca endegada durant els darrers mandats per dinamitzar el turisme de la ciutat, de la mà dels principals agents econòmics, que han assistit a un acte en el que també s'han presentat el vídeo promocional de Vilanova i la Geltrú, “Versió original”, i els anuncis que s'han fet sobre la marca Costa Barcelona de la campanya “Catalunya és casa teva”.

En aquest sentit, Medina ha anunciat que “està previst fer noves campanyes audiovisuals, així com ubicar un punt d'informació turística prop de l'estació de trens, habilitar un aparcament par a autocaravanes, i posar a la venda nous productes de marxandatge de la ciutat”. Tot plegat, “amb l'objectiu de fer que Vilanova i la Geltrú sigui un referent de destinació turística de qualitat”.

A l'acte de presentació, que s'ha fet a la Nau del Museu del Ferrocarril, hi han assistit també el Director de l'Agència Catalana de Turisme, David Font; la regidora d'Hisenda, Empresa i Innovació, i el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luis Ruiz.

Font ha apostat per activar més ajudes directes al sector per revitalitzar-lo “i evitar que s'abaixin més persianes” a causa de la crisi provocada per la pandèmia. Ha explicat que les previsions a principis d'any eren molt optimistes, “en un moment en que s'havia fet una aposta conjunta entre els sectors públic i privat per un turisme de qualitat, que aportés més despesa de visitants internacionals”. Justament l'aposta per continuar treballant de la mà “és la que ens cal seguir fent, la unitat ens servirà per demanar ajudes per al sector turístic a la Unió Europea, per poder-nos oferir com una destinació segura, sostenible i de qualitat”.

El director de l'Agència Catalana de Turisme ha lloat Vilanova i la Geltrú com una “ciutat compromesa amb el sector turístic, una vila que està certificada com a Barri Mariner i com a Destinació de Turisme Familiar, i per això la Generalitat i les administracions provincials estaran al costat de les administracions locals amb ajudes d'emergència i amb incidència internacional, com s'està fent amb la campanya conjunta ‘Catalunya és casa teva'”.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!