Mostra de caves

La 24a edició del Cavatast es prepara per assumir nous reptes en temps de pandèmia

La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2,3 i 4 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, se celebrarà en un format especial

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 28-07-2020 9:14 Lectures 682
La 24a edició del Cavatast es prepara per assumir nous reptes en temps de pandèmia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

La 24a edició del Cavatast es prepara per assumir nous reptes en temps de pandèmia. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia té previst organitzar el proper mes d’octubre una nova edició del Cavatast. La mostra se celebrarà en un format especial, amb l’objectiu d’ajustar-se al nou escenari i complir amb totes les mesures i protocols de seguretat.

La mostra, com ja ve sent habitual, oferirà una àmplia varietat de caves i de productes gastronòmics durant tres dies. Els visitants podran tastar productes d’alta qualitat de cellers i empreses de restauració, xarcuteria i xocolata.

Properament, des de l’organització, s’aniran concretant aspectes com ara la localització i el format de l’esdeveniment, així com les empreses que hi participaran.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No