Crisi a la indústria

El Ministeri negociarà amb la cúpula de Saint Gobain per evitar el tancament de la cristalleria de l'Arboç

En una reunió telemàtica d’urgència celebrada ahir dilluns entre el Ministeri i l’Ajuntament, la Secretaria General d’Indústria es van comprometre a obrir una via de diàleg directa per buscar solucions de futur

El Ministeri negociarà amb la cúpula de Saint Gobain per evitar el tancament de la cristalleria de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

El Ministeri negociarà amb la cúpula de Saint Gobain per evitar el tancament de la cristalleria de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

El ministeri negociarà amb la cúpula de Saint Gobain per evitar el tancament de la cristalleria de l'Arboç. En una reunió telemàtica d’urgència celebrada ahir dilluns a la tarda entre el Ministeri d'Indústria i l’Ajuntament, la Secretaria General d’Indústria es van comprometre a obrir una via de diàleg directa amb la cúpula de l’empresa per mirar d’arribar a un acord i buscar solucions de futur.

Des del consistori de l'Arboç es parla de "plena disposició" del Secretari General d’indústria Raúl Blanco perquè el Ministeri intervingui sobre l’anunci de tancament que va fer la setmana passada la direcció de Saint-Gobain de la planta de Glass de l’Arboç. Aquest és el principal compromís de la reunió que van mantenir ahir a la tarda l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, amb el Secretari General d’Indústria, Raül Blanco.

A més, també es va acordar que des del Ministeri s’iniciaran contactes immediats amb la presidència de l’empresa als països mediterranis i amb el Director General de la divisió a Espanya per transmetre el malestar generat per aquesta decisió i establir un canal de comunicació permanent per obrir una via de diàleg i buscar solucions de futur.

Des del Ministeri es va oferir col.laboració institucional amb les administracions locals i els seus alcaldes i també amb als departaments de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya per coordinar les futures accions i buscar conjuntament les millors solucions de futur que englobin a tots els actors dels territori.

Finalment, des del Ministeri també es va donar suport total als representants sindicals i sobretot als treballadors afectats destacant que ja estan treballant per evitar el tancament de la planta i en qualsevol cas, buscar la millor solució possible.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!