Node Film Clúster

Hyundai i Renault roden els seus nous espots al Garraf i l'Alt Penedès

Tornen els rodatges de publicitat al Gran Penedès

Redacció Sitges 28-02-2021 18:56 Lectures 2377
Tornen els rodatges d'espots al Gran Penedès. Node Film Clúster

Tornen els rodatges d'espots al Gran Penedès. Node Film Clúster

Aquesta darrera setmana de febrer, les filmacions de Hyundai, a Port Ginesta; Motos.net, a l'aeròdrom d'Avinyonet del Penedès; Renault, al port de Vallcarca, i Uterqüe, a la pedrera dels Monjos, revelen la represa de l'activitat de rodatges a les nostres comarques. A més, la primera setmana de març s'enregistrarà un anunci de la marca Smart al port de Vilanova i la Geltrú.

Els agents localitzadors truquen a la porta de la flamant Gran Penedès Film Commission -segell impulsat per NODE Garraf i l'Ajuntament de Sitges- per cercar els millors emplaçaments per a noves produccions d'audiovisuals comercials i sèries de televisió. La labor dels darrers anys està donant resultats.

La geografia granpenedesenca està sent descoberta pel sector filmogràfic perquè ofereix escenaris naturals molt característics i per la singularitat del catàleg d'equipaments i espais urbans. Al costat d'aquests factors cal afegir la gestió facilitadora dels ajuntaments de la nostra demarcació i la mediació de NODE Film Clúster davant dels operadors i els cercadors de localitzacions.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No