Node Film Clúster

Hyundai i Renault roden els seus nous espots al Garraf i l'Alt Penedès

Tornen els rodatges de publicitat al Gran Penedès

Tornen els rodatges d'espots al Gran Penedès. Node Film Clúster

Tornen els rodatges d'espots al Gran Penedès. Node Film Clúster

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquesta darrera setmana de febrer, les filmacions de Hyundai, a Port Ginesta; Motos.net, a l'aeròdrom d'Avinyonet del Penedès; Renault, al port de Vallcarca, i Uterqüe, a la pedrera dels Monjos, revelen la represa de l'activitat de rodatges a les nostres comarques. A més, la primera setmana de març s'enregistrarà un anunci de la marca Smart al port de Vilanova i la Geltrú.

Els agents localitzadors truquen a la porta de la flamant Gran Penedès Film Commission -segell impulsat per NODE Garraf i l'Ajuntament de Sitges- per cercar els millors emplaçaments per a noves produccions d'audiovisuals comercials i sèries de televisió. La labor dels darrers anys està donant resultats.

La geografia granpenedesenca està sent descoberta pel sector filmogràfic perquè ofereix escenaris naturals molt característics i per la singularitat del catàleg d'equipaments i espais urbans. Al costat d'aquests factors cal afegir la gestió facilitadora dels ajuntaments de la nostra demarcació i la mediació de NODE Film Clúster davant dels operadors i els cercadors de localitzacions.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local