Desconfinament

L’Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes reprèn l’horari d’atenció al públic

El servei atén i informa els turistes i a totes aquelles persones que sol·liciten informació del municipi des de l’any 2001

Redacció Sant Pere de Ribes 11-03-2021 17:49 Lectures 1425
L’Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes reprèn l’horari d’atenció al públic. Ajt Sant Pere de Ribes

L’Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes reprèn l’horari d’atenció al públic. Ajt Sant Pere de Ribes

Les dependències de l’Oficina de Turisme de Sant Pere de Ribes, situades a la Masia Can Puig (carrer Major, 110), han reprès el seu horari d’atenció al públic. En els darrers dies, han començat a atendre el públic de dimarts a divendres, de 9h a 14h, i els dissabtes, diumenges i festius, de 10.30h a 14h. A banda de l’atenció presencial, també s’hi pot contactar a través del 93 896 28 57 o bé per correu electrònic adreçat a turisme@santperederibes.cat.

L’Oficina de Turisme és punt d’informació del Parc del Garraf. En aquest sentit, romandrà tancada el quart cap de setmana de cada mes, en coordinació amb la resta de punts d’informació del parc. Les persones usuàries que necessitin algun tipus d’atenció, hauran d’adreçar-se, en aquest cas, als punts d’informació més propers situats a Olivella, Sitges i Vilanova i la Geltrú.

Aquest servei es va posar en marxa l’any 2001, amb l’objectiu d’atendre i informar als turistes que arriben a Sant Pere de Ribes, així com a totes aquelles persones que sol·liciten informació del municipi a través de qualsevol canal disponible (correu electrònic, telèfon, correu ordinari o fax). En aquest espai s’hi pot trobar informació d’interès turístic (rutes, entorn natural, patrimoni o gastronomia), aspectes relacionats amb el transport i la mobilitat, així com una guia pràctica per saber arribar-hi, on menjar, llocs on hostatjar-se o telèfons d’interès.

Activitats i passejades guiades pel Parc del Garraf

L’Oficina de Turisme recomana tot un seguit d’activitats i passejades pel Parc del Garraf per als mesos de març, abril i maig que es poden consultar a través de la seva web. Entre les activitats més properes, hi ha una sortida científica d’albirament de cetacis en llanxa per les costes del Garraf (dissabte, 13 de març), una visita pels elements geològics que configuren el carst (diumenge, 14 de març) i una passejada en bicicleta elèctrica de muntanya (diumenge, 14 de març).

Aquest servei ha obtingut el reconeixement d’adhesió al compromís de sostenibilitat Biosphere Costa de Barcelona, en el marc del Sistema de Turisme Responsable. És un programa que té com a objectiu implementar un model de sostenibilitat turística a les empreses i serveis a escala mundial, incorporant criteris com la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la qualitat i la seguretat, el patrimoni cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció del client.
 

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No