Mercats

Vilafranca recupera el proper dissabte el mercadal amb la totalitat de parades

Des del 9 de gener, tan sols hi eren presents les parades de productes considerats essencials

Redacció Vilafranca del Penedès 17-03-2021 12:43 Lectures 3141
Vilafranca recupera el proper dissabte el mercadal amb la totalitat de parades. EIX

Vilafranca recupera el proper dissabte el mercadal amb la totalitat de parades. EIX

Després de la publicació la setmana passada de les noves mesures per evitar la propagació de la COVID-19, podran retornar al Mercat dels Dissabtes de Vilafranca el 100% de les parades de tots els sectors comercials. Des del 9 de gener, tan sols hi eren presents les parades de productes considerats essencials.

Amb les noves mesures, que permeten que es puguin tornar les parades de productes no essencials, el Mercat dels Dissabtes recupera les ubicacions que estaven vigents fins al mes de gener, ocupant espais com la rambla Nostra Senyora, o el lateral de la rambla Sant Francesc.

El mercat continuarà amb un tancament perimetral per zones amb controladors d’accessos, per tal de no sobrepassar l’aforament permès, que continua essent del 30%.

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No