Crisi del coronavirus

Sitges organitza un esdeveniment per promoure's entre els professionals del sector de reunions

El Sitges CB ha compartit l'experiència Sitges i la “Mixologia Virtual” de Casa Bacardí amb 44 professionals especialitzats en el segment MICE de Barcelona

Redacció Sitges 20-03-2021 10:55 Lectures 2130
Sitges organitza un esdeveniment per promoure's entre els professionals del sector de reunions. Ajuntament de Sitges

Sitges organitza un esdeveniment per promoure's entre els professionals del sector de reunions. Ajuntament de Sitges

El Sitges CB, el programa de turisme de reunions de la regidoria de Turisme, ha organitzat aquest divendres una presentació de la destinació de Sitges i la seva oferta en turisme de reunions i esdeveniments per a professionals del sector. La presentació s’ha fet a través d’una proposta dinàmica i lúdica que ha comptat amb la col·laboració de Casa Bacardí i amb representants del sector privat, membres de la seva Comissió Executiva del Sitges CB.

L’acció ha servit per promocionar Sitges com destinació MICE, incentivar la contractació de serveis i agrair també la fidelitat als professionals que han donat prioritat a Sitges entre els municipis que acullen el turisme de reunions. Les 44 persones que han participat en aquesta acció són representants de 37 de les principals agències organitzadores de reunions i esdeveniments de Barcelona que ofereixen Sitges com a destinació líder per celebrar congressos, convencions, jornades o incentius.

L'esdeveniment ha estat en format híbrid i ha permès connectar des de Casa Bacardí a tots els participants que han conegut des de les seves oficines la destinació i han realitzat la “Virtual Mixology Class” de Casa Bacardí. El workshop online és una activitat de Team Building per aprendre a fer còctels amb rom amb interacció entre els participants i els bartenders de Casa Bacardí.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No