Confinament

El Ral·li Barcelona-Sitges canviarà el seu format i serà virtual aquest any

La 63a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges se celebrarà de manera virtual el 25 d’abril

Redacció Sitges 30-03-2021 12:36 Lectures 2681

La 63a edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges se celebrarà de manera virtual el 25 d’abril de 2021. Les mesures per la COVID-19 marcades pel PROCICAT fins el 9 d’abril, que prohibeixen la celebració d’esdeveniments culturals d’itinerància, impedeixen a l’Ajuntament de Barcelona autoritzar la sortida tradicional de la prova, i a l’Ajuntament de Sitges la circulació de la caravana de vehicles del Ral·li pels carrers de la vila.

Davant la impossibilitat d’organitzar la prova amb totes les garanties a partir del 10 d’abril, els organitzadors del certamen (l’entitat Foment de Sitges i l’Ajuntament de Sitges) han decidit adaptar el Ral·li a un format alternatiu inèdit.

Mitjançant la pàgina web del Ral·li, el públic podrà veure la ubicació i imatges del vehicles participants allà on sigui.

Els detalls d’aquesta proposta innovadora es donaran a conèixer a través de la web i les xarxes socials oficials, on també es comunicaran altres activitats paral·leles que faran que, a Sitges, el diumenge 25 torni a ser “un dia de Ral·li”.

Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No