Rodatges

El port de Vallcarca i la platja de Garraf, les localitzacions més demandades per als rodatges

Entre els rodatges més recents destaca l'anunci de Budweiser, al poliesportiu sitgetà de Pins Vens, amb en Leo Messi

Imatges del rodatge per a la marca HP, al port de Vallcarca. Node Film Clúster

Imatges del rodatge per a la marca HP, al port de Vallcarca. Node Film Clúster

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Els primers cinc mesos del 2021, el Node Film Clúster ha recuperat el dinamisme del 2019 i, fins i tot, el nombre de permisos sol·licitats per a l’activitat de rodatges ja supera les dades de l’any 2018. Els escenaris naturals del Garraf i el Penedès continuen sent molt atractius per a la producció d’audiovisuals, sèries televisives, pel·lícules, espots i reportatges fotogràfics.

En el decurs d’aquest exercici, fins al 31 de maig, Node Film Clúster ha gestionat un total de 66 activitats d’enregistrament. Les propostes que arriben a la film commission del Gran Penedès fan preveure un segon semestre de màxima activitat. Així, tot i que el primer trimestre es va rodar molt poc pels condicionants de la pandèmia, s’espera un balanç anual amb xifres de rècord. 

De nou, el port de Vallcarca i la platja de Garraf han estat dues de les localitzacions més sol·licitades però cada dia és major la diversitat d’equipaments i propietats privades que s’afegeixen a l’àlbum d’escenaris possibles. També el port de Vilanova i el parc del Garraf són indrets cada vegada més recurrents.

Entre els rodatges més recents destaquenels anuncis de les cerveses Ambar i Budweiser, aquesta darrera al poliesportiu sitgetà de Pins Vens, amb en Leo Messi; els espots de Mercedes Benz, a l’aeròdrom d’Avinyonet; Facebook, a l’autòdrom de Terramar, i Hewlett Packard, al port de Vallcarca.

Altres marques per a les què s’ha rodat al Gran Penedès els mesos d’abril i maig de 2021 són les automobilístiques Porsche, Kia, Lamborghini, Seat i Cupra i algunes de gran referència en el consum com ara Nike, Visa, Allianz, Lidl i Wellia.

A més, el retorn de l’activitat dels rodatges també s'accentua en el cas de les sèries televisives -s’està rodant per a Netflix i Movistar- i els llargmetratges, com és el cas de La niña de la comunión, que s'està enregistrant la primera quinzena de juny i que ha trobat una localització de privilegi a l’església de La Geltrú.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local