Sindicats

Elvira Vidal, nova secretària general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf

A més de participar activament en diferents plataformes socials i veïnals, Elvira Vidal és formadora i escriptora

Elvira Vidal, nova secretària general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf. CCOO

Elvira Vidal, nova secretària general de CCOO Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf. CCOO

El passat dimecres es va produir un relleu a la secretaria general d’Educació de CCOO del Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia i Garraf (BLLAPAG), a la seu de Cornellà d’aquest sindicat. Fins a data d’ahir, Paco Ramos Falcó, ha estat el secretari general d’Educació CCOO BLLAPAG, fent una gran tasca al sector. La comissió executiva d’aquesta estructura sindical, reunida en sessió extraordinària, ha escollit Elvira Vidal Navarro per desenvolupar a partir d’ara aquest càrrec.

La nova secretària general, que realitzava les funcions de secretària d’organització a Educació CCOO BLLAPAG el curs passat, treballa al món educatiu des de l’any 2004. Ha estat professora a l’INS Voltrera d’Abrera durant els darrers cursos, abans de passar a realitzar tasques de representativitat sindical. També és delegada i secretària de la Junta de Personal Docent No Universitari del Baix Llobregat. A més de participar activament en diferents plataformes socials i veïnals, Elvira Vidal és formadora i escriptora.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!