Comerç de proximitat

Es descarreguen 9.200 bons de descompte els primers dies de la campanya de dinamització del comerç del Vendrell

El regidor de Comerç del Vendrell, Rubén Gràcia, s’ha mostrat avui molt satisfet de la massiva acceptació que ha tingut la iniciativa entre la ciutadania

Es descarreguen 9.200 bons de descompte els primers dies de la campanya de dinamització del comerç del Vendrell. Ramon Filella

Es descarreguen 9.200 bons de descompte els primers dies de la campanya de dinamització del comerç del Vendrell. Ramon Filella

La campanya d’emissió de bons de 10 euros de descompte destinats a comprar en el comerç local del Vendrell ha començat amb molta força. En només tres dies de funcionament, s’han descarregat fins a 9.200 dels 10 mil bons disponibles i d’aquests ja s’han utilitzat 2.200 per a realitzar tot tipus de compres. El projecte conjunt de l’Ajuntament del Vendrell i del Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT) del municipi té com objectiu dinamitzar l’economia vendrellenca després del període de pandèmia i els espectaculars resultats dels primers dies de campanya fa pensar que es compliran amb escreix els objectius marcats.

El regidor de Comerç del Vendrell, Rubén Gràcia, s’ha mostrat avui molt satisfet de la massiva acceptació que ha tingut la iniciativa entre la ciutadania. Gràcia ha explicat que “valorem l’impacte positiu que està tenint la campanya i, de fet, esperem exhaurir els 800 bons que encara queden per descarregar en els propers dies”. Gràcia també ha posat en valor que el “20 per cent dels bons que s’han descarregat ja s’han fet servir per a comprar en algun dels comerços de la vila que és el que realment interessa del projecte”.

Per la seva banda, Salvador Rodríguez, president del Centre d’Iniciatives Turístiques (CIT) ha animat als comerços vendrellencs que encara no estan adherits a la campanya que ho facin i també ha posat l’accent en el fet que “cal que els ciutadans que s’han descarregat els bons els facin servir per a comprar perquè aquesta és la meta de la iniciativa que hem posat en marxa”.

El fet que més de un 20 per cent dels bons que s’han posat en circulació ja s’hagin gastat de manera efectiva en els comerços de la vila durant el primer cap de setmana de vigència és interpretat com un molt bon senyal tant per part de l’Ajuntament vendrellenc com per part del CIT que esperen aconseguir els resultats buscats per la iniciativa.

L’Ajuntament del Vendrell destina 118 mil euros a aquesta campanya dels quals 100 mil s’inverteixen en els 10 mil bons des descompte (10 euros per cada bo) i els 18 mil restants a cobrir les despeses de gestió del projecte. Per tal de poder fer servir els bons de descompte, cal que la persona que acudeix a algun dels comerços faci una compra mínima dels triple de valor dels bons utilitzats. Cada ciutadà es pot descarregar fins a quatre bons amb un mateix DNI.

Els bons descarregats tenen una caducitat de 7 dies. Passat aquest termini de temps, el bo perd la seva vigència i es reincorpora al sistema per a que torni a ser descarregat per una altra persona. La campanya estarà vigent fins el proper dia 30 d’aquest mes de novembre. Per a descarregar els bons cal accedir al web bons.elvendrell.net i allà seguir les passes que es van indicant.

Durant el període de vigència de la campanya, s’espera poder generar una xifra de negoci que rondi els 300 mil euros en els comerços i empreses locals. La campanya de bons s’emmarca en el conjunt de propostes que està duent a terme l’Ajuntament per a pal·liar els efectes de la pandèmia en l’economia vendrellenca.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!