Nadal 2021

Canyelles, solidària amb l'illa de La Palma per la Fira de Santa Llúcia

La fira nadalenca d'aquest cap de setmana recull aportacions per als afectats pel volcà de Cumbre Vieja

Canyelles, solidària amb l'illa de La Palma per la Fira de Santa Llúcia. ACN

Canyelles, solidària amb l'illa de La Palma per la Fira de Santa Llúcia. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Enguany, Canyelles se solidaritza amb l'illa de La Palma i l'estand de l'Ajuntament tindrà tota la informació sobre com col·laborar amb el Cabildo per ajudar els damnificats pel volcà de Cumbre Vieja. En aquest estand, a més, es vendran plàtans solidaris. La recaptació anirà íntegrament per als damnificats. A més, visitarà la Fira de Santa Llúcia, l'alcalde d'una de les poblacions de l'Illa de la Palma, concretament Breña Alta, Jonathan Felipe de Lorenzo.

També es dedicarà a la Palma la recaptació de les exposicions dedicades a Harry Po^er i Park-Nöel. Dos espais que es podran visitar més enllà dels dies de Fira de Santa Llúcia, ja que en exhaurir entrades s’han ampliat als dies 4 i 5 de desembre. Aquests dies, l’entrada costa un euro, que es desFnarà a La Palma.

A banda d'això, l'acció solidària de la Fira es manté, amb el pessebre gegant, que es pot visitar al Casal de Canyelles, a benefici de la Marató de TV3; també amb l’acció del Grup Dona a favor de la lluita contra el càncer amb la seva pròpia parada. I la presència de diverses enFtats i ONG’s al certamen, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la Mancomunitat Penedès-Garraf i diverses enFtats locals de defensa dels animals.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local