Nadal 2021

Els sorteigs de Nadal tornen al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú

L’Associació de Paradistes realitzarà sorteigs per valor de 2.000 euros

Els sorteigs de Nadal tornen al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. EIX

Els sorteigs de Nadal tornen al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Amb l’arribada del Nadal l’Associació de Paradistes del Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú posa en marxa el seu Sorteig de Nadal amb premis per valor de 2.000 euros. La presidenta de l’entitat, Marta Jordà, ha destacat que campanyes com aquestes ajuden a dinamitzar les compres de la clientela i a posar en valor les compres de proximitat.

En què consisteix la campanya de Nadal?
És com la que realitzem cada any. Consisteix en diferents sorteigs que es realitzaran els dies 21 i 28 de desembre, i el 4 de gener, a les 18 hores. L’objectiu és que la gent que vingui a comprar al mercat els hi surti més econòmic. En anteriors campanyes, s’optava per fer una panera, però preferim fer aquests tipus de sorteigs perquè ajuden a dinamitzar les compres. D’aquesta manera, regalem vals de compra per valor de 100 euros en cada premi. En total són cinc premis. És a dir, 2.000 euros . Amb aquest val de compra podrà comprar a les parades del Mercat del Centre de Vilanova i adquirir realment el que cada client necessita. Animem a la ciutadania a participar-hi. De fet, quan vingui a comprar al mercat, el paradista li proporcionarà juntament amb la seva compra una butlleta que haurà d’omplir amb les seves dades i dipositar-la a l’urna situada que trobarà a cada entrada del mercat. Poden participar fins el dia de l’últim sorteig.  

L’associació està satisfeta amb aquesta campanya?
Sí, perquè no és la primera vegada que es duu a terme. Llavors, la clientela està molt contenta, perquè compren el que ella necessita i tenen temps fins el març per poder gastar aquests vals de compra.

Enguany, hi ha alguna novetat?
Sí, fem un sorteig també a les xarxes socials. Esperem que tingui molt d’èxit perquè tenim molts seguidors i creiem que funcionarà bé. També se sortejaran vals de compra de 100 euros. Fem aquesta aposta perquè pensem que serà un sorteig que tindrà molt bona acollida. Molts seguidors comparteixen a les nostres xarxes fotografies de plats amb productes que han comprat al mercat, o d’altres que serveixen per mostrar que han realitzat una compra de proximitat, i això també atrau a altres seguidors.

Sorteigs com aquests serveixen per dinamitzar les compres al mercat?
Sí, sobretot busquem cridar l’atenció del client més jove, perquè la gent més gran ja forma part de la nostra clientela habitual. Però, hem notat que el públic més jove els hi costa més venir al mercat. Per aquest motiu, li volem donar facilitats i que tinguin ganes de cuinar amb productes més elaborats, de proximitat i de qualitat. Per això, facilitem les comandes telefòniques i a domicili.


Tot plegat també ajuda a dinamitzar el comerç del centre?
Sí, li donem certa vida, perquè normalment la gent que ve al mercat també aprofita per comprar a la resta de comerços que tenim al nostre voltant. Tot i que últimament hem notat que els clients tenen molts problemes pel que fa a la circulació de vehicles al voltant del mercat, ja que moltes vegades els cotxes no poden ni entrar ni sortir del pàrquing, i això ens ho han comentat. Les obres del voltant del mercat ens perjudiquen moltíssim de cara a les compres de Nadal, sobretot amb els clients que venen de la resta de poblacions del territori.

Quin horari tindreu durant el Nadal?
En principi, no hi ha gaires canvis perquè els festius són en cap de setmana. Però, enlloc d’obrir el divendres a la tarda, obrirem el dijous. És a dir, els divendres 24 i 31 de desembre per la tarda, el Mercat romandrà tancat, i obrirem els dijous 23 i 30 de desembre en el nostre horari habitual, de 17 a 20 hores.

Heu notat si els clients han avançat les seves compres per Nadal?
Hi ha molta gent que amb la carn han avançant compres, però amb el peix ha estat més difícil, perquè hem tingut mal temps i aquestes darreres setmanes no vam tenir gaire peix. El vent ha fet que molts pescadors no surtin a la mar i, per tant, no hem tingut producte. En canvi, aquesta setmana ja es nota una pujada en les vendes. Pel que fa al preu, en la carn acostuma a ser bastant constant, malgrat que hi ha peces com el cabrit o el xai que sempre pugen per Nadal. En el peix el preu varia molt, però després d’aquests dies sense gaire gènere s’ha notat una pujada.

Teniu altres campanyes en marxa?
Sí, estem amb aquesta campanya d’apostar pel residu zero i incentivem a la gent que vingui a comprar amb la seva carmanyola. De fet, estem regalant carmanyoles per incentivar aquest tipus de compres. Tenim en marxa el projecte de la pàgina web mitjançant la qual el consumidor podrà comprar online. Estem treballant en aquesta proposta de cara a l’any vinent. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local