Atemptat

Organitzaran un partit d'homenatge al vilafranquí Pau Pérez, víctima de l'atemptat a Barcelona

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 05-09-2017 18:21 Lectures 4720
Pancarta d'homenatge al vilafranquí Pau Pérez. Eix

Pancarta d'homenatge al vilafranquí Pau Pérez. Eix

F.C.Vilafranca i Moja estan preparant un partit d'homenatge a Pau Pérez, el vilafranquí assassinat en els atemptats de Barcelona del passat 17 d'agost. Les dues directives s'han posat en contacte amb la família per a plantejar aquesta possibilitat i començar a definir els detalls. En principi, si no hi ha canvis, el partit d'homenatge es jugarà el proper dia 24 d'aquest mes de setembre i enfrontarà Atlètic Vilafranca i Moja, els dos equips en els que va militar Pau Pérez en la seva època de jugador. Falta especificar si el duel es disputarà al municipal vilafranquí o al municipal dels Pins de Moja.

El president del F.C.Vilafranca, Joan Soler, ha explicat que “hem d'acabar de concretar diversos aspectes, però la idea és que en el partit hi participin, a més de membres de les actuals plantilles, antics jugadors dels dos clubs que van coincidir amb Pau Pérez en els terrenys de joc”. Per la seva banda, Manel Ortiz, president del Moja, ha assenyalat que “en els propers dies acabarem de quadrar el programa i el difondrem perquè volem que aquest partit es converteixi en un tribut molt especial per en Pau i en una manera també de recolzar a la família”.

Pérez va començar jugant a les categories inferiors de l'Atlètic Vilafranca on va anar escalant fins arribar al primer equip. Al Moja hi va militar durant dues temporades, entre els anys 2010 i 2012. El 2012 va deixar definitivament la pràctica del futbol federat. El seu germà, Guille, també va formar part de la pantilla del club d'Olèrdola fins fa dos anys.

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament