Terrorisme

Vilafranca inaugurarà un monòlit en memòria de Pau Pérez, víctima dels atemptats de les Rambles

La descoberta del monòlit coincideix amb el primer aniversari del seu assassinat a mans del territorista Younes Abouyaaqoub

Redacció Vilafranca del Penedès 29-07-2018 16:21 Lectures 3829

L’Ajuntament de Vilafranca inaugurarà divendres 17 d’agost, un monòlit de marbre en memòria de Pau Pérez, vilafranquí víctima dels atemptats de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de l’any passat.

La descoberta del monòlit, que ha estat obra de l’escultor Xavier Escala, de Sant Cugat Sesgarrigues, tindrà lloc a les 19,30h, a la zona enjardinada que dóna accés al camp de futbol municipal i a la pista d’atletisme, a la Zona Esportiva municipal.

El jove vilafranquí Pau Pérez va ser assassinat per l'autor de l'atemptat a les Rambles de Barcelona, Younes Abouyaaqoub, el 17 d'agost de 2017, als 34 anys. Younes Abouyaaqoub va assassinar en Pau Pérez després de perpetrar l'atemptat a les Rambles de Barcelona, on van morir 13 persones i en van resultar ferides més d'un centenar. Abouyaaqoub es va creuar amb Pérez a la zona universitària de Barcelona i va matar-lo i robar-li el cotxe per poder fugir de la policia.

Quatre dies més tard, els Mossos d'Esquadra abatien a Subirats a Younes Abouyaaqoub, veí de Ripoll de 22 anys.

Més informació

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No