Atemptat

L'homenatge a Pau Pérez aplega centenars de persones al municipal de Vilafranca

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 24-09-2017 23:41 Lectures 11012
L'homenatge a Pau Pérez . Eix

L'homenatge a Pau Pérez . Eix

L'homenatge a Pau Pérez, el vilafranquí assassinat en l'atemptat de Barcelona del passat mes d'agost, ha reunit aquest vespre al municipal vilafranquí centenars de persones que han volgut rendir-li tribut i estar al costat de la família en uns moments tan dramàtics. Un combinat d'antics i actuals jugadors del Moja i de l'Atlètic Vilafranca, els dos clubs en els que va militar Pérez en la seva època de jugador, s'han enfrontat amb l'únic objectiu de recordar el seu company.

El moment més emotiu de l'homenatge ha estat quan representants dels ajuntaments de Vilafranca i Olèrdola, de la Federació Catalana de Futbol i de Moja i Atlètic Vilafranca han fet entrega als pares i al germà de Pau, Guille, de diversos rams de flors i objectes de record. La FCF, per exemple, ha regalat una samarreta de la selecció catalana amb el nom de Pau Pérez inscrit. Els alcaldes de Vilafranca, Pere Regull i Olèrdola, Lucas Ramírez, també s'han afegit al reconeixement.

Per la seva banda, la recaptació d'aportacions voluntàries que els assistents a l'homenatge han fet a l'entrada del municipal vilafranquí s'ha donat a l'ONG “Aldeas Infantiles”, entitat amb la que col.laborava habitualment Pau Pérez en les seves múltiples tasques solidàries. Dues reperesentats de l'ONG han recollit els diners.

Guille Pérez, germà de Pau, ha volgut agrair la presència dels assistents a l'homenatge tant el públic en general com els amics personals del Pau i ha tingut paraules especials “per a la família del Moja” per la seva implicació en l'organització de l'acte. Guille també ha assenyalat que “iniciatives com aquestes ens serveixen tant als meus pares com a mi per anar donant passos endavant en uns moments tan complicats”.

Més de 50 jugadors tant del Moja com de l'Atlètic Vilafranca, sobretot antics companys d'en Pau, han volgut prendre part en el partit amistós. De fet, fins i tot, la setmana passada es va haver de tancar la llista de participació per a que l'encontre es pogués desenvolupar amb unes mínimes condicions de normalitat.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No