El RC Sitges pateix però aconsegueix una gran victòria

RC Sitges - CE Universitari . Jaume Andreu

RC Sitges 13 - CE Universitari 10
Divisió Honor Catalana Grup B - Sènior Masculí

El RC Sitges patia i de valent per derrotar a un històric del rugby català, com son els barcelonins del CE Universitari. Els liders de la categoria es presentaven a Santa Bàrbara amb varies absències i a l'igual que el dia del Gòtics ho notaren i molt. El partit no arrancava bé, ja que als 8 minuts s'avançaven els visitants amb una marca (0 a 5) que encara obria més dubtes en el joc sitgetà que en cap moment va trobar el seu ritme, ni tampoc un jugador capaç de liderar l'equip i trencar la defensa dels universitaris.

Tot i aixó la solidesa de l'equip, inclòs quan no es te un bon dia, li permetia de controlar el partit i al darrer minut d'aquest primer període obtenia el seu premi anotant una marca que portava la igualtat en el marcador al descans (5 a 5). A la represa foren els sitgetans qui sorprenien al CEU i aconseguien una marca que els posava per davant (10 a 5). Semblava que hi havien nous aires als nostres nois, però l'esperança fou efímera caient novament en un joc travat, i masses errors en el control del l'oval que no afavorien els interessos dels del Garraf, agreujant-se encara més quan ben entrada aquesta segona meitat el Sitari empatava amb una marca (10 a 10) deixant la recta final de partit totalment oberta per ambdós equips.

Novament l'emoció regnava als darrers minuts de partit, on el Sitges aconseguia trencar l'ajustat marcador amb un cop de càstig (13 a 10) a falta de vuit minuts per el final que tranquilitzava a la parròquia sitgetana. Però el matx no estava tancat, ni molt menys, i el CEU va intentar-ho fins el darrer instant, amb una darrera jugada on el xut defensiu sitgetà era bloquejat per els de blanc i vermell, i afortunadament el rebot no era controlat per un jugador visitant que feia "avant" amb el immediat xiulet final que permetia als de la Blanca Subur continuar invictes una jornada més.

Classificació Sènior Masculí A

RC Sitges "B" 45 - Gòtics RC "B" 7
Segona Catalana - Sènior Masculí

Si el sènior A masculí ens fa patir en alguns partits, el contrari esta sent la participació del segon equip al campionat de Catalunya de 2ª categoria on domina clarament tots els partits, i tampoc va deixar d'ésser així el passat dissabte amb ocasió de la visita del segon equip del Gòtics a Santa Bàrbara. Fins a set assaigs aconseguiren els locals fent gaudir a l'afecció sitgetana que s'havia quedat a veure el partit després de veure l'agònica victòria del primer equip. Com evidència el marcador final de 45 a 7 el domini del Sitges fou en total en tots els aspectes del joc.

Amb aquesta victòria el Sènior "B" segueix encapçalant la classificació essent l'únic equip imbatut juntament amb l'INEF de Barcelona, i òbviament amb aquest resultats l'objectiu no pot ser un altre que classificar-se per semifinals i optar a eixir campió de Segona Catalana.

Justament el focus d'atenció aquest cap de setmana es centra en el partit del Sènior "B" Masculí ja que juga a Reus el diumenge a les 12:00hs, on el primer equip té descans a l'espera del supermatx d'aquesta fase de classificació per els Play Off el dissabte 24 de febrer a les 17:00hs que visitarà el camp del Químic, l'altre equip invicte en aquesta fase del campionat.