El Patí Vilafranca s’endú els 3 punts de la seva visita a Alcobendas

Els jugadors del Cafès Novell Vilafranca, saludant al final del partit d'Alcobendas . Eix

Club Patín Alcobendas 0 - CP Vilafranca 1

El Cafès Novell CP Vilafranca es va endur els tres punts en el seu desplaçament a Alcobendas (Madrid), en un partit complicat i on el Patí s’hi jugava molt, ja que la classificació de la primera divisió nacional està molt ajustada.

El partit va començar molt bé pels homes de Francesc Bargalló, ja que en el minut 4 de partit Lluis Ferrer, va recollir una bola a la frontal de l’àrea rival, després d’un rebuig del porter i va establir el 0 a 1 en el marcador. El Patí va sortir molt concentrat, i amb clares idees en atac, ja que amb la sortida a pista del davanter Mauro Giuliani, el Patí va tenir diverses ocasions, on primer Enric Martí i després Carles Rodríguez no van poder materialitzar. En el minut 18 els àrbitres van anular un gol a Lluis Ferrer, en un contraatac de Mauro Giuliani, que assitia a Lluis Ferrer, però el primer segons els àrbitres van interpretar que feia falta sobre el porter rival, un gol anul·lat més que dubtós ja que va ser una topada fortuïta. Els locals van tenir les seves ocasions mitjançant xuts llunyans, però un encertat David Arellano desviava totes les boles, i amb el 0 a 1 s’arribava a la mitja part.

La segona part començava amb la mateixa tònica que la primera, el Patí molt centrat sobre la pista i l’Alcobendas intentant jugades que les defensa vilafranquina les tallava totes. El Patí va tenir uns minuts d’anades i vingudes, però ho va poder controlar i es va aserenar amb defensa, cosa que els va resituar en atac, ja que durant la segona part, els vilafranquins van tenir fins a 3 boles al travesser. Els dos equips van començar la segona part amb vuit faltes i els dos estaven amenaçats de la falta directa, el primer que va arribar a les deu faltes va ser l’Alcobendas, i els de la Capital del Vi, van tenir la seva opció. L’encarregat de fer el llançament, va ser en Mauro, però el seu llançament el va aturar el porter local Álvaro Sheda. A manca de cinc minuts el que va arribar a les deu faltes, va ser el Patí, i just en aquest moment l’entrenador de l’Alcobendas va demanar temps mort per calmar els ànims dels seus jugadors. Estàvem dins els darrers cinc minuts de partit, i els vilafranquins estaven amenaçats amb la falta directa. El seu llançament el va fer el català, Aleix Vera, però un encertadíssim David Arellano, li va aturar el llançament, traient una mà quan la bola ja entrava a la porteria. Pel Vilafranca semblava que el temps no li corria, i els nervis es volien apoderar dels del Penedès, però en l’últim minut, el tècnic del Patí Francesc Bargalló, va demanar tempos mort per asserenar els seus jugadors, i situar-los en defensa, ja que els locals, passaven a jugar amb cinc jugadors i sense porter. Fins hi tot els vilafranquins, podien haver marcat el segon gol, si una passada perduda dels locals hagués entrat, enlloc de tocar la base del pal de la porteria madrilenya. Tot semblava dat i beneït, i amb el temps a zero, els àrbitres es treuen una falta favorable als locals, que només van tenir temps de xutar i que David Arellano va aturar amb les guardes.

El Patí aconseguia una victòria molt important que els permet sumar tres punts més. Ara el proper partit serà dissabte 21 d’abril a Vilafranca davant el Tordera, i on, es canvia l’horari i es jugarà a les 19:15h

CP ALCOBENDAS: Sheda, Vera, Ribas, A. Martínez, López -cinc inicial- M. Martínez, Artacho, Martí, Pérez i Larios.

CP VILAFRANCA: Arellano, Martí, Ferrer (1), Vázquez i A. Rodríguez -cinc inicial- March, Giuliani, C. Rodríguez, Salvadó i Quintana.