El director de l’escola, Gerard Domingo, ha destacat que aquests 10 anys han consolidat l’Escola d’Enoturisme com a referent formatiu a Catalunya, impulsant la connexió entre la formació i les necessitats reals del sector
El nou vi, elaborat per Ivà Gallego a partir de raïm Merlot cultivat a Sant Pau d’Ordal, neix en el marc d’un projecte que aposta pel relleu agrari i la inserció sociolaboral de col·lectius vulnerables
Els tastos solidaris, organitzats per Wine Aspects i alumnes de l'Escola d'Enoturisme de Catalunya, han donat suport al relleu agrari i a les persones afectades per la DANA
L’informe, actualitzat a 2025, suma l’oferta de cellers, restaurants, establiments, agències de viatge i empreses de serveis especialitzades en enoturisme, completant una oferta enoturística inèdita fins ara
La ponència va subratllar la importància d'oferir una formació que no només millori la qualitat del servei, sinó que també fomenti la diferenciació del sector
El centre vilafranquí ha estat una peça clau en el desenvolupament de programes de formació i orientació professional en el sector enoturístic i vitivinícola
El guardó, atorgat per la Generalitat de Catalunya, ha estat concedit per l'estudi Wine Travel Observer, destacant com a exemple de bones pràctiques en la investigació en el camp de la formació professional
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.