
Les noves formes de fires del territori
No cal fer fires perquè si amb una mica de tot i res per omplir espais a qualsevol preu
- Miquel Casellas |
- 02-01-2023
No cal fer fires perquè si amb una mica de tot i res per omplir espais a qualsevol preu
La Fira ha destacat un any més per esdevenir un exemple de dicotomia entre la tradició i la innovació, des de la Venda d’aviram i la Mostra de Bestiari Festiu de Ploma a activitats ben innovadores
Aquest any, se celebrarà la 25a edició de la Mostra de Bestiari Festiu de Ploma amb el Tomasot i la Ballarica com a protagonistes
El pregó per posar l’accent “en la necessitat de continuar millorant les condicions de les persones que es dediquen tant a la criança del Gall del Penedès, com la pagesia de la Denominació d’Origen”
L'ànima de la cuina dels germans Alonso estarà present en aquesta 358a Edició, amb les receptes més tradicionals i noves d'aus de corral
El producte gastronòmic de proximitat i d'alta qualitat, combinat amb els vins de la DO Penedès, fan de la mostra un certamen de referència al país
La 358ena edició de la Fira del Gall de Vilafranca torna, un any més, a la seva cita els propers 17 i 18 de desembre
Els criadors de Gall del Penedès amb IGP han venut unes 500 peces d’aviram al llarg del cap de setmana
La mostra s’allargarà tot el cap de setmana amb diversos espais de degustació i activitats paral·leles
Els criadors han hagut de fer proves PCR a tot l'aviram per descartar casos de grip
Collados, que ja va ser pregonera de la mostra el 2008, destaca els aliments de qualitat com una via per potenciar el territori
La mostra recupera enguany el seu format habitual amb el gall del Penedès, la gastronomia d'alta qualitat i els vins de la DO Penedès com a protagonistes
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local