Per un nou turisme del Vendrell i comarca
Evidentment els nostres pals de paller de la nostra promoció és el turisme: el sol, la platja i aquí amb una mica de Pau Casals ho tenim més que controlat pels segles dels segles
- Miquel Casellas |
- 29-01-2024
Evidentment els nostres pals de paller de la nostra promoció és el turisme: el sol, la platja i aquí amb una mica de Pau Casals ho tenim més que controlat pels segles dels segles
El passaport pretén facilitar el descobriment de la comarca als turistes i també als mateixos baixpenedesencs a través de les propostes dels integrants de Terra i Taula, cuiners i productors
Aquesta setmana s’ha començat a parlar molt del tema dels Fons Europeus. Aquest gran programa d’ajudes de la Unió europea per tal de que els territoris de la Unió puguin plantejar projectes de recuperació socioeconòmica post COVID
La cuina botànica centra les creacions dels cuiners del col·lectiu penedesenc que s’han tastat a ‘Baix Penedès, flora salvatge’ celebrat aquest dimarts al Celler Avgvstvs Forvm
Pel que fa a les activitats paral·leles, hi haurà tallers i jocs infantils, trobada d'intercanvi de plaques de cava i la ruleta solidària a càrrec de La Ballaruga
Èxit de participació als maridatges 2016 a Vil·la Casals
L’actriu Sílvia Bel ha recitat poemes amb què els cuiners de Terra i Taula s’han inspirat per a elaborar quatre plats
Serà en un acte al Celler Avgvstvs Forvm amb degustacions elaborades amb el cigró de Cal Camat i on es presentaran les activitats previstes el primer semestre de 2016
Som al Penedès, i més concretament al Baix Penedès, tot i que les fronteres per la enogastronomia són moltes vegades inexistents. Els productes del territori, elaborats per restauradors del territori i combinat amb vins i olis del territori, una fórmula infal·lible
El passat dimarts 18 d’agost va tenir lloc el segon tast solidari d’oli d’oliva per recaptar fons per la recerca mèdica per la Microtia
El col·lectiu Terra i Taula conjuntament amb l'artista Japonés Wataru proposa una segona edició de Corecuinà al Celler Avgsvts Forvm del Vendrell
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local