L’última actualització del catàleg de la Xarxa Productes de la Terra reconeix sis noves varietats alimentàries autòctones, entre elles un oli d’oliva elaborat a l’Anoia
28 empreses de la xarxa, impulsada per la Diputació de Barcelona, mostraran les seves creacions a l’esdeveniment, del 6 al 8 de novembre a Fira de Barcelona
David Montes va lliurar l’obsequi a Josep Maria Sánchez que, mitjançant el càtering Caserco, ha introduït aquest producte als menjadors de moltes escoles de la comarca
Es tracta d'un projecte d’agricultura local a través del qual es cultiven les hortalisses amb cavall, artesanalment, traient el màxim partit a la terra i al nostre clima
La primera exhibició conjunta, en que els nostres productors, mercats i cuiners locals, van ser els introductors dels productes locals i de proximitat van captivar el públic en aquest nou format, seguint els detalls de l’elaboració d’aquests plats amb Origen Garraf
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.